- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хомосексуални бракове-България
Все още много българи не приемат хомосексуалността и я определят като заболяване, каза сексологът доктор Румен Бостанджиев. Голяма част от обществото дори приема хората с различна сексуална ориентация като потенциално опасни.
Нагласите на хората трябва да се променят и да бъдат по-толерантни към различните, каза известният сексолог. Според него българското законодателство ще работи в посока за разрешаване на браковете между хомосексуалисти. Той участва в дискусионна среща на тема “Борбата срещу дискриминaцията“ в Сливен, предаде Дарик. На 5 юни за първи път в историята на Румъния двама души от един и същи пол сключиха църковен брак, предаде Медиафакс. В Испания около 4 500 хомосексуални двойки са се оженили след като на 4 юли 2005 г. в страната бяха разрешени хомосексуалните сватби, предаде АФП. Около 80% от сватбите са били сключени между мъже, според испанска гей асоциация.
е,какво ви е мнението?
за или против?
бтв-информацията е от dir.bg
мен не ми пречат нека си се женят.само да не си осиновчват деца!защото помислете как би се чувствало това дете!
Да и аз не съм против...всеки прави своя избор в живота какъв да е...Щом се обичат,да се женят,абсолютно на никого не вредят и дискриминацията спрям о тях е безмисленна.А относно това за децата и аз съм съгласна...тфа мани,че не е нормално дете да бъде отглеждано в такава среда,дори на самото дете да не му пречи...то ще бъди психически наранявано от другите деца![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
секи може да си прави квото иска.Затова съм за.Въпреки че ми изглежда гнусно двама маже да се женят ама тва е тяхно желание
Против![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
И без брак,тва няма да им попречи да си бъдат заедно...лично аз съм малко раздвоена спрямо мнението си за хомосексуалистите...няма лошо да си се обичат хората,но това е малко далеч от моите разбирания...хомосексуализ ът е факт и ние нищо не можем да направим освен да ги приемем като част от обществото,нека се обичат хората и не виждам проблем в разрешаването да има такива бракове
Съгласна съм!Първоначално написано от maraia
абе нека си ги има...и те са хора...ама чак за бракове да говорим...май е много...нз
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
po princip na nikogo ne pre4at i nqmam ni6to protiv brakovete im , ama za osinovqvane... tr da se zabrani spored men... vliqe na psihikata na deteto
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
И това е вид любов!
Естествено, че съм за! Дори няма да си правя труда да обяснявам защо. Обичат се, искат да са заедно - добре, нека. Любов като любов...
Savsem normalno si priemam homosexualnite brakove.. Jiveq v malak grad i nqmam gore dolu nikakvi nabludeniq.. No si mislq che vsqko edno semeistvo (nezavisimo homo- ili heterosexualno) ne e istinsko semeistvo i ne e pylnocenno ako nqma dete.. Ne samo priemam .. privedstvam osinovqvaneto na dechica ot takiva semeistva.. I ne samo ot tazi gledna tochka.. Prosto vsqko edno dete zaslujava da byde shtastlivo.. I zaslujava da poluchi lubov.. Zashtoto kato gledam decata po domovete i se razplakvam kato vidq ochichkite im pylni s nadejda i mechti.. a v povecheto sluchai neosashtestvimi! Za sujalenie..
Нямам нищо против.