.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Стема
    Guest

Не ме забелязва

Много харесвам едно момче.От съседни класове сме.И не сме се запознавали.Постоянно му правя намеци,но той сякаш не ме забелязва.Мааамка му искам гоо!Поредния повтарящ се въпрос-какво да правя?

Еми аз лично мисля че на момче като му обращаш внимание се прави на интересен! А за вупроса ти може да намериш общи познати и посредством тях да се сближиш с него! Примерно де не е задължително да стане така!!! Незнам дали ше ти е полезно но е един вариант! Успех \/

Голям фен
    Град
    Stz
    Еми ако той е забелязал че си го гледаш и се прави на интересн....спри да го гледаш!Просто се напраи на ударена и не му обръщай толкова внимание да видим дали той няма да направи нещо!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Отиваш некой път и му зашлевяваш един шамар пред сички и му се скарай че ти мн му се кефиш а той не ти обръща внимание!
    Нз точно как ше реагира, ама със сигурност вече ще забелязва!!!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Silverfang
    Отиваш некой път и му зашлевяваш един шамар пред сички и му се скарай че ти мн му се кефиш а той не ти обръща внимание!
    Хаха умно е
    /rossa./

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ми запознайте се за да те забелязва
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Цитирай Първоначално написано от Silverfang
    hahahahahahha, momi4eto iska mom4eto da q haresa, taka ne mi se vqrva 4e 6te stane, no puk ideqta e gotina

mi pitai go za ogun4e, cigara, 4as i t.n. i go zagovori, ako puk ako ot negovata kompaniika ima6 poznati otiva6 pri tqh i taka, awe v vsi4ki slu4ai za da te zabeleji purvo trqbva da se zapoznaete

Мега фен Аватара на koalka
    Първо трябва да отидеш дасе запознаеш от небето.Няма кой да свърши тази работа.Не може така на готово да ти падне от небето.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Прави се на интересен ......
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

...

Научи повече неща за него. Какво харесва, какво обича да прави, как прекарва свободното си време, каква музика слуша... такива неща, прецени дали ще си подхождате и дали си "негов тип". като направиш необходимите проучвания... Действай.
    SY

Супер фен
    еми кажи му здрасти бе, аз като искам да се запозная с някой - отивам и му казвам здрасти аз съм еди кой си. то се разбира само от едно здрасти дали има интерес към теб някой или не

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от assd
    еми кажи му здрасти бе, аз като искам да се запозная с някой - отивам и му казвам здрасти аз съм еди кой си. то се разбира само от едно здрасти дали има интерес към теб някой или не
    tova e otgovora

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    emi gazeto style vkarva kefi me evala na4i vij sq ko naprei vij mu nicka v irc ili nqkude i taka 6a sa zapoznaite ili 6a mu iska6 ogun4e i toi kat ti dade nqkoi dr put 6a mu kaji6 zdrasti i taka 6a stane
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Ми то и мене мама ме е учила да не говоря с непознати
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Те Тава е !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Така де, запознай се 1во с него Иначе как очакваш нещо повече, като дори не те знае коя си...Ама при положение, че се "прави на интересен", няма да е лошо да си зададеш въпроса дали той си заслужава твоето внимание. А другия вариант, правиш се и ти че не го забелязваш, дразниш го с пренебрежението си, и кой знае, момчетата са странни в това отношение. Много често искат точно това, което не могат да имат Така че каквото и да предприемеш, успех
    "...I've been sleeping a thousand years it seems.
    Got to open my eyes to everything,
    without a thought, without a voice, without a soul...
    don't let me die here -
    there must be something more...
    Bring me to life!..."

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    prenebrejenieto misla 4e ne e dobur savet

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Аз ако бях на твое място щях да ида и да му кажа, че искам да се запознаем... Пък по натам не знам... Зависи как реагира!!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Фен
    Град
    София
    Ами спри да го гледаш!Или пък го поглеждай рядко,но погледа да е закачлив Не такъв разбира се хаха
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си