- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ме забелязва
Много харесвам едно момче.От съседни класове сме.И не сме се запознавали.Постоянно му правя намеци,но той сякаш не ме забелязва.Мааамка му искам гоо!Поредния повтарящ се въпрос-какво да правя?
Еми аз лично мисля че на момче като му обращаш внимание се прави на интересен! А за вупроса ти може да намериш общи познати и посредством тях да се сближиш с него! Примерно де не е задължително да стане така!!!Незнам дали ше ти е полезно но е един вариант! Успех \
/
Отиваш некой път и му зашлевяваш един шамар пред сички и му се скарай че ти мн му се кефиш а той не ти обръща внимание!
Нз точно как ше реагира, ама със сигурност вече ще забелязва!!!![]()
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
Хаха умно еПървоначално написано от Silverfang
![]()
/rossa./
Ми запознайте се за да те забелязва
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
hahahahahahha, momi4eto iska mom4eto da q haresa, taka ne mi se vqrva 4e 6te stane, no puk ideqta e gotinaПървоначално написано от Silverfang
mi pitai go za ogun4e, cigara, 4as i t.n. i go zagovori, ako puk ako ot negovata kompaniika ima6 poznati otiva6 pri tqh i taka, awe v vsi4ki slu4ai za da te zabeleji purvo trqbva da se zapoznaete
Първо трябва да отидеш дасе запознаеш от небето.Няма кой да свърши тази работа.Не може така на готово да ти падне от небето.
Прави се на интересен ......![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Научи повече неща за него. Какво харесва, какво обича да прави, как прекарва свободното си време, каква музика слуша... такива неща, прецени дали ще си подхождате и дали си "негов тип". като направиш необходимите проучвания... Действай.
SY
еми кажи му здрасти бе, аз като искам да се запозная с някой - отивам и му казвам здрасти аз съм еди кой си. то се разбира само от едно здрасти дали има интерес към теб някой или не![]()
Първоначално написано от assd
tova e otgovora
emi gazeto style vkarva kefi me evala na4i vij sq ko naprei vij mu nicka v irc ili nqkude i taka 6a sa zapoznaite ili 6a mu iska6 ogun4e i toi kat ti dade nqkoi dr put 6a mu kaji6 zdrasti i taka 6a stane
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Ми то и мене мама ме е учила да не говоря с непознати![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Те Тава е !Отиваш некой път и му зашлевяваш един шамар пред сички и му се скарай че ти мн му се кефиш а той не ти обръща внимание!
Нз точно как ше реагира, ама със сигурност вече ще забелязва!!!
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Така де, запознай се 1во с негоИначе как очакваш нещо повече, като дори не те знае коя си...Ама при положение, че се "прави на интересен", няма да е лошо да си зададеш въпроса дали той си заслужава твоето внимание. А другия вариант, правиш се и ти че не го забелязваш, дразниш го с пренебрежението си, и кой знае, момчетата са странни в това отношение. Много често искат точно това, което не могат да имат
Така че каквото и да предприемеш, успех
![]()
"...I've been sleeping a thousand years it seems.
Got to open my eyes to everything,
without a thought, without a voice, without a soul...
don't let me die here -
there must be something more...
Bring me to life!..."
prenebrejenieto misla 4e ne e dobur savet![]()
Аз ако бях на твое място щях да ида и да му кажа, че искам да се запознаем... Пък по натам не знам... Зависи как реагира!!!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Ами спри да го гледаш!Или пък го поглеждай рядко,но погледа да е закачливНе такъв разбира се хаха
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!