- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomo6t... :(
Imam .. leko golqm problem .... sajalqvam 4e pi6a na kirilica ama ne6to se preebai taka ... Hodih s edno mom4e okolo 2 meseca no ... az bqh vode6ta vav na6ata vrazka i tova .. be6e super kofti za6toto az sam 4ovek na use6taniqta i na momenta a toi ... misle6e za si4ko ....koeto be6e super tapo ... i vse pak si go haresvah .. osven tfa az se dvijeh v negovata kompaniq i zaebah priqtelkite si .... koeto pak be6e kofti ... toi me revnuva6e super mn ot si4ko ot si4ki i trqq66e da sam vinagi pri nego ... i nqmah nikva vazmojnost da se vijdam s priqtelkite si .. edin den re6ih 4e ne moje da prodaljava taka i skasahme.... no toi be6e naistina naranen ve4e mina 1 mesec ot kakto sme skasali i ... toi vse o6testrada i seki den mi se obqsnqva.... kolko mnogo sajalqva za si4ko .. i moje bi ako se varna pri nego 6te se e promenil .. no osven tfa haresvam i edno drugo mom4e s koeto ei sega zaminavame na lager i moje bi imam golqm 6ans sas nego ... no tfa e druga tema .. ako se varna pri biv6iq zaebavam pak priqtelkite si i si4ko 6te se povtarq .. hora nz kvo iskam i naistina se nujdaq ot savet molq vi.. ot4aqna sam
![]()
Живй за денес , защото вчера няма да се върне а утре може и да не дойде