:"Ако днес си добре и се чувстваш щастлив спокойно-ще ти мине "

Знам че има тема за Законите на Мърфи,но аз искам да наблегна на този негов закон и не да го пиша в онази тема като пост,където я го видял някой я не.Той е напълно верен.Този човек или е бил много умен или много препатил.Това съм го изживял на мой гръб и продължавам да го изживявам.Имаше един период,вкойто бях затворен в себе,почти не общувах с никой,изпитвах страх от повечето хора и от места с много хора,но намерих приятели,който за определено време ми помогнаха да го преодолея.Влюбих се .Тогава бях щастлив.Но ето дойде времето,в което започна да ми минава.Приятелите ми постепенно тръгват по своя път,отдалечавт се и аз малко по-малко пак оставам сам.Любовта ми е несподелена.И за това нищо не мога да направя,защото пътищата ни с момичето постепенно се отдалечават.Парите също ми правят проблеми.Затова по възможност докато сте щастливи живейте както смятате за най добре,защото ще дойде времето когато ще ви "мине".Надявам се мойто щастие да не мине напълно и да не се затворя в черупката си както преди.