- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ФЛИРТУВАШ ЛИ ЧЕСТО?
Форумци на TeenProblem флиртувате ли често?Винаги има флиртаджии.Вие от тях ли сте?
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Флиртувам, но само с хора, които познавам. Не мога да ида при някой в дискотеката и да почна да го свалям.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Безразборният флирт е само за момичета и жени, които нямат никакво самочувствие и имат нужда да се чувстват желани от всеки. Имам приятел, а ако нямам, не флиртувам. Нещата стават и без прекомерно лиготене, комплименти и мили очи.
=D>Първоначално написано от Ollas
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Първоначално написано от kristini4ka
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
i az flirtuvam s poznati.....ama kato si haresam nqkoi ivdq che i toi me haresva estestveno che i s nego...![]()
оо тва ми е любимото занимание:P просто ми е супер приятно да флиртувам, обикновено не влагам кой знае кво във флирта, ей така като тренировка на способностите ми е
хем забавно, хем до някъде повдига самочувствието, хем и добиваш опит, а често и завързваш готини запознанства![]()
абе нз, ама за мене тва е най-хубавото нещо.. подобрява ми настроението![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не.![]()
Ем малко трудно,при положение,че вече съм намерил любовта на живота си![]()
i az sum taka bravo =D>Първоначално написано от valantain_love
![]()
Не,защото обичам адски много приятеля си и не изпитвам нужда и удоволствие от това да флиртувам.Знам,че и на него няма да му е приятно,както и на мен,ако флиртувам.Той също не го прави по същите причини.
I az obi4am mnogo priqtelq si i sega ne flirtuvam ,no ina4e s1m golqma golqma flirtajiika \/ \
/ \
/
Vidqh nqkude mnenie 4e s nepoznatio neflirtuva e i az sum na su6toto mnenie :P
Разбира се че флиртувам,ама със хора който са много яки!Е понякой път не ми е до флирт,ама в повечето моменти съм си голяма флиртаджийка хихии![]()
при положение, че обичам така силно приятеля си мисля, че е недопустимо да се свалям с всеки който ми намигне
Когато съм в настроение - да. Но сега гледам да не го правя...![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
Otgovorih s Da, estestveno.... Obicham da flirtuvam..Obicham mujkite pogledi vpereni vyv men![]()
![]()
Убожавам флирта!!!!!Супер много ме зарежда,кара ме да се чувствам желана.......секси.......Може би по тоя начин избивам някакви комплекси...нз...Знам само,че без флирт не мога
![]()
от тази тема ми стана ясно... вие жените сте бахти комплексарките...
![]()
![]()
![]()
![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
и аз много ми харесва да флиртувмПървоначално написано от bonboneno^mace
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
mn obicham da flirtuvam
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
po princip dosta 4esto flirtuvam no otskoro imam mnogo seriozna vrazka![]()
Ne sme golemi kompleksarki \Първоначално написано от JiMiTo
/ \
/ \
/
Dori i mom4etata obi4at da flirtuvat 4esto![]()