Цитирай Първоначално написано от Анонимко
az sam v podobna situaciq(nespodelenata liubov)...pak da pitam siguren li si 4e is napravil vsi4ko vuzmojno za da stanat ne6tata s tova momi4e?tq znae li kak q 4uvstva6 ?
Не съм сигурен и точно това най много ме тревожи.Мисля че с мойта срамежливост съм изпуснал доста моменти през дългото време,когато се засичахме почти всеки ден.Имам много идей,който постоянно се сблъскват в мен приемам ги после ги отхвърлям и обратно.Това изключително много ме обърква.И да,тя знае как я чувствам,но не знае как се чувствам аз.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
ako ne moje6 da q vidi6 obajdai i se ili q nameri v inet(ako e vuzmojno)...stavat priqtnite iznenadi povqrvai mi kogato nai malko o4akva6!samo si povqrvai...sudbata ...romanti4no zvu4i i na men mi e zabavno da q spomenavam ponqkoga,no v dne6no vreme ne se gleda s dobro oko kogato kazva6 4e se oslanq6 na neq....vseki sam si gradi jivota (a dali e pisano ili ne spored men 6te go razberem at the end of the road.
Не мога и да и се обаждам,защото и нямам телефона.Рядко общувам с хората от нейното обкръжение,почти колкото с нея вече.И-нет май няма.
Искам да говоря с нея или поне да я видя ,защото за последен път я виждах преди една седмица,но май както казах вече трябва да се усланям само на съдбата.