- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В коя гимназия ви приеха ?
Е кажете ... става дума за тези , които кандидатстваха след 7ми клас![]()
Браво .. аз преди малко говорих с Йотова, тя каза че предпочита хуманитарните паралелки ... обаче според мен информатиката е най-доброя вариант =D>Първоначално написано от sweet_DENI_f
Ами мен също ме приеха,където искам-Езикова гимназия с профил английски и испански![]()
В 91 НЕГ![]()
В I Езикова гимназия - Варна с англ. език /и немски от 9 клас/
Това беше първото ми желание![]()
Приеха ме в Езиковата гимназия във В.Търново с испански и английски език \/
![]()
В английската с немски-ЕГ"Пловдив"-по първо желание с бал 35
Мххх и мен ме взеха в ЕГ -Велико Търново - паралелката е английски с немски (най-доброто) ... а бала ми е 32.000![]()
Beyond the game
Through the portal into cyberspace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз се изложих с 31во с испански
![]()
![]()
А колко много исках английската,или поне някоя езикова,която и да е
31...
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
^няма ли да се пробваш на второ класиране
Е ще се пробвам,ама едва ли...то щом чак до 31 стгнах...то ми беше чак на 5 място...не ми се вярва да вдигна 4 места нагоре...
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
аз влязох в МГ "Баба Тонка" Природоматематически профил-Английски език-Математика. първото ми желание! хубавото е че имам приятели там!балът ми беше 33доволна съм де! ако има още там да пишат!
premature optimisation is the root of all evil
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
p4elata_brumze e vyrha!!!
Ами на изпитите
БЕЛ 5,375
Математика-някакво скапано 4,313
Дипломата 2х6
Ама щом отидох чак на пето място не ми се вярва да скоча толкова напред само за едно класиране...
-Мръсен старец.
нищо чудно да те вземат, тая година много са паднали изискванията и успеха.... като си спомням преди къв висок бал беше нужен за да влезеш в немската например или английската ... а сега и с 30 могат да влязат навсякъде.....бахму...
алелуя.
Вчера по новините чух, че минималния бал за Английската е 33.5. Това са фактите, сега ти стискам палци
Моята приятелка е приета там, а аз съм с профил Английски. \Първоначално написано от FlowerinesS
/ Кажи си името!
![]()
ПАГ "Никола Й. Вапцаров"![]()
По първо желание в ІV езикова "Фредерик Жолио-Кюри" с френскивъв Варна...
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ехей, ще бъдем в една сграда, но в различни смениПървоначално написано от In4iTu_
Италианския лицей![]()