Значи проблема ми е че с моята най добра приятелка обичаме страшно много две момчета (общовзето е мн дълга историята аз ще ви попитам само за проблема си няма да я разказвам цялата).Та с едното аз си бях гадже от както скъсахме минаха 5 месеца обаче аз го обичам повече от всичко на света а най добрия му фр е също много хубав а него пък най добрата ми приятелка много го обича.Та така минаха 5 месеца и е пак ни потърсиха да се видим видяхме се беше много хубаво със тях както винаги е било и те си тръгнаха ние си казахме е хубаво беше но едва ли ще дойдат пак.И точно бяхме почнали да ги забравяме или поне ние така си мислехме бяхме си забранили да минаваме покрай техните blockове и.т.н. и в час по химия получавам смс да дойдем ли искате ли да дойдем и нещо от сорта ние страшно много се зарадвахме и можете да си представите какво стана извикахме ги.Така пак беше незабравимо само че ето тук идва и проблем те не се върнаха повече незнаеме причината само че ние ги обичаме повече от всяко и бихме дали живота си за тях на каквото разстояние да се намират те.А всъщност те ни мислят за курви и мислят че изобщо нямаме чувства към тях искам да им кажем че ги обичаме но ни е страх от реакцията им супер много ни е страх да не ни отблъснат повече от сега.Та така и моляви не казвайте кажете им пък каквото ще да става защото за нас не е все едно какво ще стане и ужасно е така много е гадно незнаеме какво да правиме супер много ги обичаме но не можем да им го кажеме как да им кажеме че след 5 меска ние още гориме по Тях още ги харесваме повече от всичко на света.Бих ви била много благодарна ако ми помогнете по този въпрос!!!