.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: vejdite

Guest

vejdite

Nz dali na nqkoi mu e taka,no nqkade ot 2 godini si skubq vejdite,no naposledno vreme sa mi stanali mn to4ici Nqkoga se nalaga i vseki den da gi skubq,no tezi to4ici vse si stoqt.Pls da mi kajete s kakvo da gi mahna.10х predvaritelno

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    EM to tva e pigmenta ot kosym4eto, kato go izdyrpa6 ponqkoga si ostava tam :} ne e stra6no, sig ako go stisne6 malko 6te izleze

Guest
    оу ужасно е това и на мен ми се получава така някой път аз ги човъркам с топлийка до кръв и се мъча по сумати време да измъкна косъмчето,от което се получава черната точка,страшна работа не знам как се оправя,но съм чувала,че някои ходят на козметик и си правят лезерна епилация,а щом е само за веждите едва ли е кой знае колко скъпа,не зная,но е наистина кофти с тея точици

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    оу ужасно е това и на мен ми се получава така някой път аз ги човъркам с топлийка до кръв

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    KaKvo?4ovurkash do kruv ti nared li si be moi4e A otnosno po temata iz4akai malko da porasnat a ako tolkova mn se vijdat izpozvai malko pudra ili fon dio ten nz dali taka se pi6e sry ako sum sgreshila uspeh
    No matter where you go, there they are...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си