- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- boli li?...
и не зависи от девствената ципа, а по-скоро дали момичето е по-тясно или неПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
девствената ципа си е доста тъничка и може да се скъса още преди 1-вия път даже без да усетиш :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ohh lele drazneshta si tva xaxxa e super podigravatelno... no coment ... po temata mi ako si dobre navlajnena bolkata 6te e po-malkaПървоначално написано от BAD_GIRL_
Love you Kris !!!
AKO TRUGNE6 S TAQ NAGLASA NI6TO NQMA DA STANE. BOLI AMA BOLKATA E PONOSIMA(TO ZAVISI I OT MOM4ETO DE) AMA NQMA STRA6NO NE E BOLKA ZA UMIRANE -NA ZUBOLEKAR BOLI POVE4EПървоначално написано от sUnnY_f
![]()
TI PUK KVO RAZBIRA6-MOM4E SI -NIKOGA NE MOJE6 DA USETI6 TOVA KOETO 4UVSTVAT MOMI4ETATA-NE MOJE6 DA KAJE6 BOLI LI ILI NE!!!!!!!!!Първоначално написано от dqdo fu4o
I AZ TOVA SE 4UDQ???Първоначално написано от CRaZy_IKT
Боли, но не е толкова страшно.Ще го преживееш.
mi 4akai sega mene purviqt put puk ne me bolq
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Мен ме боля до моментът в който престанах да мисля за това.Когато се отпуснах и си казах майната му ще го преживея и нямаше болка.Да боли си няма какво да се лъжем,но не е нещо ужастно и боли,защото ти си мислиш че те боли.помисли си за друго нещо за момчето с което си,за това,че най-накрая ще се слеете в 1 цяло и повярвай болката няма и да я усетиш.Просто не мисли за това,не се стягай и ледай да си възбудена!
по принцип всеки го боли,вече си зависи от самия организъм дали ще те боли повече или по-малко,но све пак не е болка за умиране:}
f@nt@zi@
opredeleno
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Ех...хубавичко наплашихте дететоабе при всеки си е различно-при едни боли много,при други по-малко,а при някой изобщо не боли.Като пробваш ще разбереш
![]()
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Pri vsqko momiche e strogo individualno-nqkoi gi boli, drugi ne. Principno e prieto, che pri purviq put ima bolka, prichinena ot razkusvaneto na devstvenata cipa, koeto e pridrujeno i s minmalno kurvene. Ne trqbva obache da se plashish. Ne e zaduljitelno da ima bolka ili kurvene, no vse pak ako ima ne e tolkova silna i ot neq ne se umira. Vajna e psihicheskata naglasa, ako si dostatuchno otpusnata i vuzbudena vsichko shte mine dobre i bolkata shte e minimalna.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!