.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: boli li?...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Зависи от девствената ципа,може и да не те боли,попринцип боли и 2,3 път и когато не си влажна.Първия път е добре много да си възбудена да те боли по-малко.
    и не зависи от девствената ципа, а по-скоро дали момичето е по-тясно или не девствената ципа си е доста тъничка и може да се скъса още преди 1-вия път даже без да усетиш :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от BAD_GIRL_
    estestveno 4e boli......savsem normalno e se pak purvi put e e takam xxaxaxaxa
    ohh lele drazneshta si tva xaxxa e super podigravatelno... no coment ... po temata mi ako si dobre navlajnena bolkata 6te e po-malka
    Love you Kris !!!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: boli li?...

Цитирай Първоначално написано от sUnnY_f
    momi4eta,iskam da vi pitam-boli li purviqt put?pls,kajete,6toto iskam da znam va6eto mnenie!...
    AKO TRUGNE6 S TAQ NAGLASA NI6TO NQMA DA STANE. BOLI AMA BOLKATA E PONOSIMA(TO ZAVISI I OT MOM4ETO DE) AMA NQMA STRA6NO NE E BOLKA ZA UMIRANE -NA ZUBOLEKAR BOLI POVE4E

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от dqdo fu4o
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Da, boli, men mnogo, ama naistina mnogo me bolq...zatova i purvite 1-2 puti ne stana. Prosto spored men nai-dobriq variant e da te e vuzbudil mnogo i da stane vs rqzko,a ne bavno, za6toto bavno bolkata e neopisuema...Yspeh!
    Как ше те е боляло много ве!Изпитвала ли си болка от вадене на коршум от гърбъ а? Е това е болка е ко се оплакваш е!
    =D>

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от dqdo fu4o
    ми боли е искаш ли ку е
    TI PUK KVO RAZBIRA6-MOM4E SI -NIKOGA NE MOJE6 DA USETI6 TOVA KOETO 4UVSTVAT MOMI4ETATA-NE MOJE6 DA KAJE6 BOLI LI ILI NE!!!!!!!!!

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    няам думи а вие пЪ не може ли да сте по внимателни кво я наплашватя ебахму*
    I AZ TOVA SE 4UDQ???

Боли, но не е толкова страшно.Ще го преживееш.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi 4akai sega mene purviqt put puk ne me bolq

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мен ме боля до моментът в който престанах да мисля за това.Когато се отпуснах и си казах майната му ще го преживея и нямаше болка.Да боли си няма какво да се лъжем,но не е нещо ужастно и боли,защото ти си мислиш че те боли.помисли си за друго нещо за момчето с което си,за това,че най-накрая ще се слеете в 1 цяло и повярвай болката няма и да я усетиш.Просто не мисли за това,не се стягай и ледай да си възбудена!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    по принцип всеки го боли,вече си зависи от самия организъм дали ще те боли повече или по-малко,но све пак не е болка за умиране:}
    f@nt@zi@

Повече от фен
    opredeleno
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Ех...хубавичко наплашихте детето абе при всеки си е различно-при едни боли много,при други по-малко,а при някой изобщо не боли.Като пробваш ще разбереш
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Pri vsqko momiche e strogo individualno-nqkoi gi boli, drugi ne. Principno e prieto, che pri purviq put ima bolka, prichinena ot razkusvaneto na devstvenata cipa, koeto e pridrujeno i s minmalno kurvene. Ne trqbva obache da se plashish. Ne e zaduljitelno da ima bolka ili kurvene, no vse pak ako ima ne e tolkova silna i ot neq ne se umira. Vajna e psihicheskata naglasa, ako si dostatuchno otpusnata i vuzbudena vsichko shte mine dobre i bolkata shte e minimalna.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си