- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da se samoubiq li.........................
evala =D> i az sym na tova mnenie...Първоначално написано от Nadelina
vij mili4ka...az sy6to ne vednyj sym se opitvala da sloja krai na jivota si,...i ne vednyj sym iskala da bqgam ot vky6ti,da ne vijdam pove4e na6ite,da sloja krai na celiq tozi ad-no ...vij zamisli se..kakvo pe4eli6?6te sloji6 krai?vs 6te svyr6i..?da no q pomisli za izgubenite krasivi momenti koito 6te si zagubila zaradi tozi si hod...zaradi smyrtta..vij-moje sega da ti se struvat samo prazni prikazki no mili4ka zamisli se-jivota e na periodi-sled gadnite idvat i hubavite,posle razbira se otnovo gadni i posle pak hubavi....vs e edno postoqnno reduvane na dobro i zlo..no ako gi nqma6e lo6ite moemnti dobrite nqma6e da nmi se struvat taka krasivi i da ni pravqt taka 6tastlivi-ponqkoga 4ovek ima nujda da byde vyrnat na zemqta
vijdam 4e s teb jivota prekaleno mn se e izgavril..4e do sega kato 4e li ne ti e dal ni6to hubavo ...no q si pomisli nqmalo li e nikoga pone edin krasiv moment,pone edin mig v jivota ti koito te e nakaral da zagree6 ot 6tastie i da pokaje6 na sveta krasotata na usmivkata?ima nali?no moje bi toi ve4e e zabraven zaradi tyjnite emocii koito v posledno vreme izjivqva6...e tova 4e sega e taka ne ozna4ava 4e sled vreme 6te prodylji da e taka...![]()
vij sega moje da probva6 da pogovori6 dobre s va6te...da im izqsni6 4uvstvata si,jelaniqta si,da im kaje6 4e ima6 nujda ot tqh (za6tto kolkoto i da go otri4a6 ova e taka) no i 4e ima6 nujda ot svoboda sama da izbira6 priqtelite si i horata ot koito 6te byde6 obgradena
a kakto ne vednyj ve4e sre6tnah mnenie v tazi tema i az sym na tova mnenie-samoubiistvoto e priznak na slabost,ogromna slabost koqto trqbva da zagyrbi6,stegni se ..ima hora zaradi koito trqbva da jivee6 kato naprimer tazi priqtelka-ako ne misli6 za sebe si to pone pomisli za neq ...
haide usmihni se i opitai da zapo4ne6 otna4alo...mislq 4e 6te se spravi6-tazi tema koqto si postavila tuk e 1-vata kra4ka,ti ve4e si gotova da prosti6 i da ti byde prosteno...gotova si da popravi6 ne6tata-prosto ti trqbva sila ...sila koqto az s cqloto si syrce ti pojelavam [-o< uspeh
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again