- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da se samoubiq li.........................
Ако всеки така разсъждаваше след някоя раздяла с гаджето или караница с родителите ( които са неизбежни ) дали всички сега щяхме да се чудим от кои блок да се метнем или пред коя кола да застанем?????
НЕ много ясно!!! Животът ти е един веднъж ще живееш,и няма смисъл да го прекратиш заради някои които може би не го заслужава повярваи ми има много хора много по зле от теб но главата им е високо на горе и гледат на живота като на дар и щастие!!! Ами помисли,тези които ходят по улиците и се молят за стотинки,имат ли семеиство или някои които обичат? сигорно имат,но и на тях не им е лесно щом просят но виж..... даже това да е последната им надежда не се отказват!! Ако ти се откажеш мъката ти ще те победи това ли искаш ????Зарежи го този 2години достатъчно зада разбереш че може би е поредната грешка не сте тръгнали да се жените нали? А колкото до родителите ти...за Бога те са ти родители хората които независимо от всичко и всички ще ти помогнат неможеш да ги мразиш..... повярваи ми че те те обичат повече от всичкииии..... И не си съсипваи живота с дрогата.. искаш в някоя кумуна ли да свуршиш и да не приличаш да човек ако станеш наркоманка...... все едно си се съмоубила....все едно вече си мъртва!!! За това намери други занимания...работа,спорт,ра ходки вечер на чист въздух и ще се чустваш по добре от колкото с иглата в ръката!!!! Помисли си много добре поговори си с ваще знам че ше те разберат те са ти родители!!!
Престани да си съсипваш живота оправи се с родителите ти върни се при тях и продължи напред ако не стане това не се съсипваи и помни... че живота ти е един веднъж даден ако сега го изгубиш..втори път да си тук и сега няма да има!!!
Достатъчно е сутрин да се сабудиш и да видиш слънцето и вечер преди да си легнеш да погледнеш звездите и ше разбереш колко е хубаво всичко което те заобикаля и че не трябва да губиш това за което други се борят...... ЖИВОТЪТ !!! Успех дано да се оправи всичко
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли