- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problemi s erekciqta
Hora,imam golqm problem.Zna4i kato praq seks vsi4ko e super,oba4e kato nabiq edna 4ekiq sled nqkolko minutki mi stawa mn malyk.Pomognete,ot kakvo moje da e tova?
МИ нещо ти се сдухва кура,ко да напрайш ми нищо пази си гоПървоначално написано от Анонимко
![]()
kolko maluk ti stava po maluk ot v otpusnato sustoqnie li
emi ako se nau4i6 da pi6e6 pravilno v tova 4islo i razbiraemo moje i da ti napi6at ne6to![]()
Нормално е след като се изпразниш да ти се отпуска и да е малък,би трябвало да знаеш това
земи си ТРИБЕСТАН
i toi neznae kakvo mu e.
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
nemoga da ti razbera problema we pi4! Nemoje6 da go diga6 ili dr.
na men puk nqma kvo da mi se smalqva![]()
![]()
![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
spokoino pi4.tova e taka za6toto po vreme na sex se vazbbjda6 mnogo pove4e ot kolkoto kata se samozadovolqva6.a i nali v sexa vsi4ko e ok kvo se pritesnqva6 togava
izob6to ne go slu6ai.tova e za kultoristi,a i ot nego ti izlizat qko papkiПървоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от dqdo fu4o
![]()
![]()
![]()
![]()
Stefani ти с тея лафове зех да те замислям за .... лека жена да не кажа нещо друго![]()
![]()
Нещо имаш дефект-повреден си-бягай на доктор-ако не може и той да ти помогне-отрежи го тоя кур-за кво ти е такъв?![]()
хаха тоя ме разбиПървоначално написано от dqdo fu4o
![]()
Ламерска работа какво да се прави