- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- koi ot vas ima obica na ezi4eto?
abe,hora,ima li nqkoi tuk s obica na ezika.az mn iskam da si sloja,ama iskam purvo da prou4a vsi4ko.kajete mi molq vi,ima li nqkakvi uslojneniq,infekcii i dr.qko li se KISS s neq?
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Banda narkomani,piqni,zalqni,ot jivota pre-e*ani...
единственото усложнение при мен беше това че 1-2 седмици не можах да се храня нормално.![]()
Иначе ако имаш чувствителна кожа или не си го дезинфекцираш поне първите няколко дена, вазможно е да се получи инфекция.
Ааа и най-важното е да си го направиш при специалист![]()
Има специален форум за това.
Много полезна информация даде за всики във форума, за което много ти благодарим !!!Първоначално написано от marche
Усложнения...подува ти се езика, трудно говориш и се храниш. Ще те боли малко...целувки...на мен ми харесват![]()
az imam ve4e 1godina i polyvina.Samo purvite 3 dni si na sypi4ka i tova e.A njmam nikakvi yslyjnenia,nito mi pre4i daje zabravqm 4e imam.
[/quote]marche написа:
az nqmam oba4e mn iskam da imam na nosa
нз,ама 1 фр имаше и и се цепна езика и я свали ест.
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
Аз имам.още на първия ден се напуших,ядох пица и пих вино...а 4-5 дни трябва да се спазва мнооого болезнен режим относно храна,алкохол и там квото друго си слагаш в устата!Резултата беше ужасно подуване и схващане на езика...търпях 2 дни някъде и ми мина...вече 1год. всичко си е Ок,само дет ми падна обицата на няколко пъти
...абе може да звучи страшничко,но всъщност не е кой знае кво. [/b]
Аз имах ,но я махнах щото ме дразнеше адски Много.![]()
ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!
аз нямам но много искам да си сложа след време!мн ме кефи ама ме е леко страх![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.