.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    NE_ZNAM
    Guest

Iska Da Govorim Li4no

off ne znam ve4e.. s edno mom4e sme dosta blizki (gu6kame se tseluvame se govorim si ,no ne sme gadjeta) az si imam i gadje no s nego ne6tata ne varvat... na4i 1 ve4er bqhme v 1 kafe s vaprosnoto mom4e i ob6ti priqteli i sled kato stana 11 ve4erta re6ihme da se razhodim i az bqh s edin negov pr (gu6nati toi iska6e ne6to pove4e no az mu kazah ne i si ostanahme samo gu6nati) i estestveno mom4eto koeto haresvam me vidq i ne mu stana osobeno hubavo!az mu pisah da re6i kakvo iska : "dali da sme zaedno ili ne " no toi ne mi otgovori ..sled 3/4 dni polu4avam sms ot nego 4e trqbvalo da si pogovorim li4no...dneska az mu pisah : nali ob6ti prikazki i nakraq " ne ti li lipsvam pone malko?" i toi mi pisa :"kato si doide6 6te govorim, sq nqma kvo da ti kaja!sorry" ...
    ta vaprosa mi e kvo spored vas 6te stane? 6te mi kaje 4e iska da sme si samo pr li ? ili pak da mi obqsni 4e ne mu e priqtno da se gu6kam s drugi..kato vi kazat 4e iskat da govorqt s vas : za ne6to lo6o li 6e e ili pak hubavo ..vie kak mislite po tva deto mi kazva?!

Guest
    Имаш гадже..."гушкаш се" с друг...и харесваш трети,с който пък се и целуваш?!?!?!

NE_ZNAM
    Guest
    v ob6ti linii e taka ...sega nq da obqsnqvam otno6eniqta si s gadjeto i tova 4e me e udrql i ne moga da go zaraja...mn e slojno ..no temata se otnasq za drugo..

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен нито един от двамата не заслужва да бъдеш с него. не знам какво точно би се случило по-нататък, но каквото и да стане най-добре ще е да зарежеш сегашния си приятел, но и да кажеш "стига" на другия

_lqlq_lqlq_
    Guest
    mislq 4e 6te ti kaje da ne se tseluvate pove4e i da ste si prosto priqteli..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Имаш гадже..."гушкаш се" с друг...и харесваш трети,с който пък се и целуваш?!?!?!
    UJAS!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Я си дай малко почивка от тия момчета

Фен
    Град
    Burgassssss
    мисля че треа отидеш да си земш един вибратор и да го истаиш намира щото е тъпо така да прецакваш трима
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Guest
    Курволяк си ма ще те наредят ахаххаха споко.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами честно да ти кажа за мен(без да се обиждаш,защото Е така),това е нурвенско поведение и никой не може да ме убеди в противното.Според мен заслужаваш да останеш сама.И ще ти кажа защо.Не мога да разбера защо го правиш?Харесваш едно момче-ок,но имаш гадже за Бога.Представяш ли си на него какво ще му е като разбере?Да,той може и да не разбира,но така лъжеш себе си, а и него най-много.То е ясно,че не го обичаш-поне не го лъжи.А другото момче,което харесваш?Той знае ли,че си имаш гадже?Успешно ги въртиш.Постъпваш адски тъпо с него.Избери един от тях и бъди с него,защото всичи ще разберат и ще останеш сама.И за какво си се прегръщала с тоя другия?За да ревнува ли?Ами сега можеш да го изгубиш.Говори с него и виж какво ще ти каже.Но не заслужаваш да си с него.Курвенска работа.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az sam tolkova mnitelna che na mene bifshia mi kato mi kaza "Iskam da govorim za neshto mnogo vajno" i se izplashih.. Misleh si ei sq she me skysa.. Kfo napravish.. Zashto vse na men .. Pyk kato se vidqhme se okaza che iskal da mi kaje che chuvstvata mu stavat mnogo seriozni i useshta kak se vlubva.. Togava mi padna kamak ot syrceto i se raztopih ot shtastie... Ta s taq istoriika iskah da ti kaja da ne pravish predpolojiniq kakvo shte ti kaje toi.. Prosto govori s nego.. Imash edno mnogo vajno orajie - dumite.. Ako uspeesh da gi izpolzvash udachno - shte spechelish.. v protiven sluchai - shte specheli toi.. No ima i treti variant.. Toi da te haresva i da iska da bydete neshto poveche ot priateli.. Togava pechelite i dvamata.. Jelaq ti uspeh

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pomisli malko !!! vurhu tova zashtoto skoro moje i sama da ostane6
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Iska Da Govorim Li4no

Цитирай Първоначално написано от NE_ZNAM
    off ne znam ve4e.. s edno mom4e sme dosta blizki (gu6kame se tseluvame se govorim si ,no ne sme gadjeta) az si imam i gadje no s nego ne6tata ne varvat... na4i 1 ve4er bqhme v 1 kafe s vaprosnoto mom4e i ob6ti priqteli i sled kato stana 11 ve4erta re6ihme da se razhodim i az bqh s edin negov pr (gu6nati toi iska6e ne6to pove4e no az mu kazah ne i si ostanahme samo gu6nati) i estestveno mom4eto koeto haresvam me vidq i ne mu stana osobeno hubavo!az mu pisah da re6i kakvo iska : "dali da sme zaedno ili ne " no toi ne mi otgovori ..sled 3/4 dni polu4avam sms ot nego 4e trqbvalo da si pogovorim li4no...dneska az mu pisah : nali ob6ti prikazki i nakraq " ne ti li lipsvam pone malko?" i toi mi pisa :"kato si doide6 6te govorim, sq nqma kvo da ti kaja!sorry" ...
    ta vaprosa mi e kvo spored vas 6te stane? 6te mi kaje 4e iska da sme si samo pr li ? ili pak da mi obqsni 4e ne mu e priqtno da se gu6kam s drugi..kato vi kazat 4e iskat da govorqt s vas : za ne6to lo6o li 6e e ili pak hubavo ..vie kak mislite po tva deto mi kazva?!
    Чакай да намеря тел-а на Алена да и се обадя и да ти направи един хороскоп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си