- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- samozadovolqvate li se momi4eta
ima li momi4eta koito se zadovolqvat.....i xaresva li vi do go pravite tova![]()
na men mno mi xaresva da go pravq a na vas?
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Ем мила тук е раздела за любов,има си раздел за секс а твоята тема е за там,а по темата ти,не съм го правила нито изпитвам интерес да го опитвам![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
ami mili4ka ako nqmashe priqtel bili se ......
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Да, и приятелят ти е невероятен любовник, свършваш по 5 пъти всеки път и го правите по 3 пъти на ден. Хайде без филми, а? Мастурбацията е нещо нормално, дори ако двама души живеят заедно.
ami, mn rqdko mi se slu4va da imam nujda da masturbiram. sviknala sum na sex, nezavisimo, dali ot 3 pti sum svur6ila 1 ili 2. no ina4e ne me kefi mn, 6oto se 4uvstvam malko zle posle, nz 6to
Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil
БравоПървоначално написано от `Death`Whore`
Винаги искрена и откровена![]()
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
ami da vi kaja az sym probvala ama chestno kazano ne mi haresva koi znae kolko.nz moje i az da ne go pravq kakto trqbva ama ne mi haresva,pyk i az si imam priqtel s koito vinagi kogato poiskam moga da pravq sex.ama ne se znae moje nqkoi pyt da zakusam i da se mycha![]()
Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!
bojeeeeeeeeeeeeEstestveno , 4e da!!!!!!!!!!! az sa6to si imam priatel ,koito me prezadovolqva, ama tova ne zna4i , 4e ne masturbiram. Tova e ne6to normalno i koito ne go pravi , bi trqbvalo da s eobarne kam lekarska pomo6t
ДУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
Много чикиджий тука бе-ааааааааааааа баси майтапа![]()
Мастурбират ве!Даже повече от момчетата!![]()
Айде момчетата да мастурбират-да кажеме че някой не могат да си намерят момиче-ама момчетата че секи един ще се навие да ги опъне-е да не са само на външен вид като излезли от филм на ужасите![]()
I az sym ZA masturbaciqta... ama za tolkova godini taka i ne se nau4ih da svyr6vam dokato masturbiram. I vse pak si mi e kef, zaribqvam se ponqkoga... Ama takova hubavi4ko sym si, kato zastana pred ogledaloto i taka mi idva da si posegna, 4e ne moga da si ustoq ponqkoga![]()
![]()
![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
хаха шеметПървоначално написано от _Jessy_
а по темата:Да
много ясно че се ...![]()
6to ne pita6 koi ne se samozadovolqva.Ami,mnogo qsno,4e DA!Tova e edinstveniq otgovor.Dori i ponqkoga ne mi se iska da spiram...bahti kefa.Vqrno,4e s mom4e e mnogo po-dobre,ama i tova ne e za izhvarlqne![]()
Естествено! Физиологични нужди или както там се казваше![]()
eee mili4ka kak taka ne svarshvash ?! po kolko vreme mastrobirash? poma4i se pove4ko...po temata az sam ZA mastrobaciqtaПървоначално написано от _Jessy_
Love you Kris !!!
prav si ne za 1 put qko barat jabata napravo sa kusat ama sa praqt na nevini sveticiПървоначално написано от dqdo fu4o
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Е кво да стоя и да гледам ли.Даже не виждам и нищо срамно.Забелязала съм обаче че женките много се спичат на тая тема се едно им говориш кой знае кво.Докато има и някви момичета кат мен,които си го казват без притеснения
Прав си!Но не всички имат доблеста да си признаятПървоначално написано от dqdo fu4o
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
priqtelkata mi e na mnenie 4e ne,no az ostavam s drugo ubejdenie!![]()
em...chesno kazano daa![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!