.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

ot4aqna
    Guest

zle...hepl me people!!!!!!!..........:{{{{{{{{

zna4i hora zdr mn me e sram da go spodelq s priqtelkite za tva pisha tuk!....zna4i ebah se s edin i toi me eba v gaza i az se nakah tva se polu4a seki pat kat se eba v dupeto kajete mi kakvo da naprava za da ne se polu4ava taka zashtoto e ujas........plssssssss

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    toq pi4 sigurno si pada po "komfitiura" emi kvo moje6 da naprai6... da ne se hrani6 predi sex ... ili pak da se izhodish predi akta... i da se izkape6... za da ne vonkash

Фен
    Град
    София
    Просто не прави така - просто вагинално и това е ако не искаш да имаш притеснения и проблеми \/
    Когато вратата на щастието се затвори,
    то друга се отваря!
    Но докато гледаме в затворената врата,
    няма да видим отворената!

Трябва да си правиш компес за стягане на газъ-например компрес с кисела краставица-пробвай и кажи дали има ефект-ако не ти действа-ще се обадиш и ше ти кажа и друга рецепта-айде успех.

ami mojebi nai dobre e predi da pravish takyv vid sex da si hodila po golqma nujda do toaletnata.i sigurno nqma da imash nikvi pritesneniq.
    Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!

Guest

Re: zle...hepl me people!!!!!!!..........:{{{{{{{{

Цитирай Първоначално написано от ot4aqna
    zna4i hora zdr mn me e sram da go spodelq s priqtelkite za tva pisha tuk!....zna4i ebah se s edin i toi me e** v gaza i az se nakah tva se polu4a seki pat kat se e** v dupeto kajete mi kakvo da naprava za da ne se polu4ava taka zashtoto e ujas........plssssssss
    Кура му е много голем , и за тва се насираш

ами клизма трябва да си напрваиш и няма да става така ) хах

Цитирай Първоначално написано от dest
    ами клизма трябва да си напрваиш и няма да става така ) хах
    Написал си го с насмешка, но си е точно така, клизма - и няма да имаш никакви подобни проблеми.Не се притеснявай - чувал съм, че първата е безплатна, това съвсем сериозно...

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Дамз правиш си клизма. Това е решението. Или просто не прави анален. Бтв той е виновен, че си се посрала. Той ако го е изкарал рязко, тогава се получава.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен Аватара на koalka
    Ами просто не прави анален секс.Момчетотрябва да е по-внимателно,защото ако го изважда бързо всеки път ще става така.

Голям фен
    Град
    софия

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

mm

hah awe 4eta vi tuka postovete i iskam da vi pitam - Momi4eta a vie ot li4en opit li znaete tova ... 4e kato si go izkara rqzko i stava sraneto :P , predstavqm si gledkata... leglo v laina mmm

Ми аз четох една такава тема там пишеше ,че кура тряа да се вади от време на време щото се получава вакум и излизат неща койт не искаш да излизат

ot4aqna
    Guest

:{

hora mersi za mneniqta a kfo e tva klizma obqsnete mi mn me e sram oba4e...sry mn 4e zadavam tapi vaprosi na 15 sam i nz ...sry obqsnete mi pls

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    na 15 i prai analen blqk blqk ...
    Love you Kris !!!

nananna:))
    Guest
    Вкарват ти едно нещо пълно с вода и сапун в дупето.Тази течност я задържаш в дупето си няколко секунди и отиваш по голяма нужда
    (бтв знам го от майка си тя е мед. сестра :P )

Голям фен
    Град
    Пловдив
    емм явно пича е неук..и незнае как се прави анален секс...земи ги научи
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

sud
    Guest
    hahahahahahahahaah
    sme6no e ..... mnogo e sme6no
    Kade otiwa tva pokolenie? Na edna brat i iska da q ebe, druga puk halkata i razhlabena a tq e o6te na petnaiset. Eiii momi4e pomisli malko na kakvo 6te zaprili4at6 sled nqkoq godina.
    Ama ako ti hareswa ela kum warna poje i da poraboti6 malko za ei taka za kef, za tebe kef za mene ke6.
    Ako si nawita samo kaji..........

Голям фен
    Град
    Memphis
    ave momi4e ti si kurvetina naistina kato gledam samo kak e pisana temata edin me eba i takiva nesha em neka ti tai ti sa pada mazalo seki pat da stava
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

flamenco
    Guest
    Абе зарежете "един ме е**"- то си е нейна работа колко различни я минават за една седмица. Вижте й като цяло изказа и стила на писане, а вероятно и на говорене Даже не е чувала за клизма... Муцка, нека позная- ходиш с много грим, прашките до ушите, по два чорапа във всяка чашка на сутиена и жълто....о, грешка.....бяло покрай устата А, да, замалко да забравя
    1. Вземи прочети някоя книжка по въпроса преди да се наложи да те шият.
    2. Питай някой какво е презерватив, че може и да не се справиш с инструкциите

Скъсан ти е единиат СВИНКТЕР и внимавай много 4е ако скъсаш и другия ще се наакваш и без анален секс.

Град
    В гората на самотата
    споко сичкко е наред.само че се получава вакууум и когато той го извади много рязко и вакума истрелва лайната.
    Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fancy^Man
    споко сичкко е наред.само че се получава вакууум и когато той го извади много рязко и вакума истрелва лайната.
    аве ти не четеш ли по горе ве ?!?!?

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    mi mnogo prosto kakto kazaha i drugite ili spira6 s analniq sex ili si p[ravi6 edna klizma predi akta i taka

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    "trqbvalo da spirash sys analniq sex bla bla bla ili pyt da si pravish klizma druyn drun" Prosto trqbva da go pravish s nqkoi koito ima poveche opit ! Momcheto ne trqbva da gleda negoviq si kef . Trqbva da e vnimatelen! E takiva na po 15-16 godini kato go mushnat i ne vadqt i vlagatt 80% ot cqlata si sila i tejest i stavat gafove. Bratovchetka e lekarka i mi e kazvala che posrednosht sa idvali e trakiva momcheta i momicheta bokvalno zalepeni (anusa e muskol i ako momicheto go zaboli ili se stresne toi se stqga mnogo podchertavam MNOGO silno) edno za drugo ! nalagali sa se i amputacii... Taka che izbirai s kogo da go pravish. Nqkoi na kogoto imash doverie.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си