- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас сте ?
az sam 8-mi.\
/
![]()
![]()
10-ти = щастие!
The weight of this sad time we must obey;
Speak what we feel, not what we ought to say.
The oldest have borne most: we that are young
Shall never see so much, nor live so long...
8 kl![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
Осми клас съм ама искам да съм девети!![]()
![]()
И аз се присъединявам \Първоначално написано от Joey Tempest
/
Az sam 10
И азПървоначално написано от krisi_l@loka
Еми, аз пък съм 11. Тъпото е, че другата година стажам 12-ти и нз дали да се радвам (че зажършвам шиб*ното даскало) или да плача (все пак изпити ще ми дойдат на главата).
9 klas
Първоначално написано от ThePainIsReaL
10![]()
Първоначално написано от Talisman
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
аз сега съм 9ти в Джон Атанасов
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Az sym deweti![]()
12 klas sam zavar6vammmmmm![]()
Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните.
\Първоначално написано от DeVoi4eTo
/
Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...
Хм.. Аз не!Първоначално написано от sisi{P}
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
dЯuИk3n_M0nk3Y написа:
DeVoi4eTo написа:
Talisman написа:
10
Aз също 10
Oho kolegi![]()
Господин Джордж Буш искаме командосите ви.
Пет български дъщери да се завърнат в родината си. Когато лампите изгаснат знайте ние сме със вас. Милиони българи ви чакаме да се завърнете при нас !!!
Свобода за Българските медици в Либия !!!