- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кой клас сте ?
За 8-ми![]()
•¤°°¤•н? ©Ъµ 100- дОл@рОв@ б@нКнОт@ з@ д@ ©? х@р?©В@µ н@ в©иЧкИ°¤••¤°
и азПървоначално написано от SlyN4o`f
6te buda osmi![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
Tuka v toq forum, detskata gradina...
Сега ще съм 11-ти
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Аз пък как искамПървоначално написано от PLAMENKO
![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
за 9-ти мн гадно миналата година само немски математика и литература и още няколко предмета а сега 9 клас и химия история и др такива мн гадно. труден ли е материала по тези предмети в 8 клас защото тази година ще го вземаме
Септември ще съм 10-ти клас а октомври ставам на 18 години...![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Са на септември ще съм 9клас![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
След месец почвам 12ти
don't make war, make skateparks
don't build bombs,build ramps
Първоначално написано от Тyrael
ще съм 11-ти
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
I az taka![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
za 10.................![]()
На шеф не се отказва,на доктор всичко се показва,а на мъж нищо не се казва!
septemvri sam v 9klas a na 13septemvri imam RD![]()
9-ti Ж![]()
6te b1da 8
E zai4etata ste mnogo tyka...zavijdam vi 4e ste minali ada,t.e sedmi klas...men sega mi predstoi i da vi kaja mi e mnogo gadno,no vse pak vqrvam 4e 6te go mina dobre,ako si u4a redovno i ne sqdam po4ti na kompa...i dai boje da me proiemat nqkude ne mis e ostava v moito u4ili6te ve4e 6 god.u4a tam i mi e omruznalo malko ot nego...Ne znam kak 6te se spravq sus sedmi klas znam samo 4e otsega treperq zaradi izpitite,nai-ve4e zashtoto nie 6te sme na testove....
Nai-loshoto predstoi!
Сега ще бъда 6-ти клас![]()
![]()
sega 6te buda 8 klas
Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо!
11-ти