- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Коя е най гадната болест от която сте боледували ?
Za 6tastie az sym mn zdrav 4ovek i ne sym boleduvala otkakto se pomnq.Nikoga ne sym propuskala daskalo zaradi bolest...po 4esto zaradi pytuvane.S izkliu4enie na 1 pyt kato az i ba6ta mi bqhme vdignali po 40 gradusa temperatura i be6e mn kofti.Samo maika mi kato nqkoq medicinska sestra ot moita staq do spalnqta deto e ba6ta mi s razni termometri i aspirini i paracetamol i t.n. Tova e nai serioznata mi bolest![]()
Плевмония даже това е единственото нещо сериозно другото е такива настинки 3-4![]()
Токсоплазмоза
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Az rqdko se razbolqvam,no kogato tova stane e vse prez lqtotoNai-gadnoto,ot koeto si spomnqm beshe varicela,vdignah 40gradusa...Tva lqto pyk imah infekcia na gyrloto(na nikoi ne go pojelavam),boleshe me kato preglushtah,nemojeh da qm,nito da spq abe ujas
ili pyk imah nqkakva alergiq na liceto i kato se podu...trqbvashe da si stoq v nas i to prez lqtoto i da qm samo soletki i plodove
![]()
Ми много са ... Де да знам ... Може би най - гадната болест , която боледувах последно беше гнойна ангина ... Ужас беше ... Не можех да говоря като хората , а точно тогава беше края на годината и всички ме изпитваха ...![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
И аз такаПървоначално написано от Анонимко
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Аз от шарка-спомням си,че не можех да спя и........ужасно беше!Друго.......ааа,още от 4 клас имам един проблем с гърдите,гадно еузащото ме сърбят зърната сао и ги мажа с някви пасти,много голяма хигиена.И дори,когато ме засърбят тече нещо гадно от тях......ууффф...чак ме хваща срам![]()
.много е гадно.Ходих при един от най-добрите специялисти кожни в София и ми каза,че е от растежа и не е фатално,но е адски неприятно
![]()
![]()
mi mai edrata sharka koqto karax tochno na nova godina sama y nas ;[;[
Не съм боледувала тежко. Като се замисля... грип.
Edin mnogo gaden virus,koito o6te me darji.. phhhhhh na moreto go hvanah i kato se pribhrah ne moga da stana ot legloto i piq sumati lekarstva za povra6tane i temperatura
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
mm bronhoplevmoniq.. mnogo gadno
Ами 2 бъбречни кризи, беше доста болезнено. За тфа сега вече избягвам да ми е гол кръстa и секфи подобни![]()
Парите могат да купят:
Леглото, но не и съня.
Храната, но не и апетита.
Къщата, но не и дома.
Лекарството, но не и здравето.
По-луксозно място в гробището, но не и на небето!
Нищо по-гадно, а? Ами анорексия...Първоначално написано от sk8girL
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...