- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: След като се надървя и не правим нищо започва...
Хмм, имам един въпрос, който ме мъчи отскоро. Когато съм заедно с приятелката ми, и се случва когато се целуваме, лигавим се нещо, да се възбудя. Примерно за 10мин съм твърд като дървоОбаче да кажем, че след това не правим нищо, и когато омекне, и почва една крайно неприятна болка в тестисите. И това около 20тина минути, понякога и повече. Когато ме боли и се самозадоволя, минава по-бързо, но иначе си боли. Едни приятели казаха, че са изпитвали същото, но аз да попитам, защото не намерих нищо по темата.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
не съм от най-осведомените,но мисля,че проблема е в това,че невинаги свършваш след като си се възбудил.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Нищо ти нема.
I az sym chuvala che kogato momcheto se vyzbudi i posle ne svarshi.. a si go ostavi sam da mu omekne.. togava e nepriqtno..
Opredeleno boli! Normalno e!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ами, защо не правите секс?
Хахах браво браво нищо ти няма - мъж си....
Аз помня как като ме натвареше моя приятел.. и не викам, никакви скандали или прочие..мятах го на леглото и така го дразнех..хм и когато се възбудеше си взимах чантичката и си тръгвах.... Та така...имам педвид че това е абсолютно нормално..аз целях същия резултат (хах да видите кака пря да ме ядосва после)![]()
- Имам нужда от простор...
-Значи не ме обичаш..
-Обичам те...
-Тогава защо ти е простор?
Тва е тупо бе момичета...няква изтръпваща болка е и е много гадноАз си спомням че първите 3-4 пъти като се целувах с моята приятелка преди година и аз имах същоот..напрао неможеш да вървиш..с.ега м ие все едно
защото от време на време(на 2-3 дена) си го празня на ръка ако няма кой
\
/ \
/ \
/