- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- plu6kovci
obi4ate li da spite s plu6eni igra4ki i s kakvi spinkate?
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Az lichno mnogo haresvam pliushenite igrachki,mnogo sa mi sladichkiZa tova imam dosta,a puk okolo legloto da ne govorim-ot vsichki strani sam si gi slojila(znam,che e malko detsko,no men si me kefi),taka che moje da se kaje,che spq s mnogo pliusheni igrachki-meche,zaiche,slonche i mn drugi
Аз спя с зайче голямо и плюшено кво да се прави мноо е мекичко и удобно.
aaauuu super sladko i az im se kefq mnogo spq s 3 me4enca ednoto e ot priqtelqt mi i edno mi6le i ne mislq 4e e detsko a e super sladi4ko
Преди спях с един огромен мечок, собственост на тати...без очи, опърпан..но го обичах.![]()
(':P')
ами аз също спя с плюшковци и много си ме кефи така. единия е лицица, която са ми подарили нашите когато съм била в детската градина, а другото е мъничко мече от приятеля ми![]()
az obojavam plu6enite igra4ki,imam super mnogo iz cqlata mi staqПървоначално написано от Sexapilna_kukla
lubimata mi e edno mi6ka,koqto se kazva "zub4o",lubima mi e 6ot mi e podaruk ot mnogo skup za men 4ovek![]()
аз спя с едно голямо плушено зайче и с приятеля ми ,затовя не гушкам повече играчки че само се муци че него вечер не го мачкам![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
хаха уцелила си човека![]()
обожавам да си се гушкам с някви пухкави животинчета в леглото![]()
![]()
най-често спинкам с едно кафяво сладко мече, ама имам и огромен плюшен заек и като ми скимне нещо, независимо от големичкия му размер, си го взимам при мене![]()
само дето на сутринта като се събудя и се оказва, че е спал известно време на земята..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
да и моя заек е огоромен ..само че той се озовава на земята по друга причина.. приятеля ми го маха за да гушна негожПървоначално написано от valantain_love
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
I az mnogo obicham plushenite igrachki. V nas si imam cqla staq puslna s plusheni igrachki. I da, spq s edin ogormen bql mechok, podaruk ot praqtelq mi i oshte nqkolko malko plushki, pak podaruk ot nego ili ot moi priqtelki. Ne smqtam, che e detinsko, naprotiv mnogo e sladursko.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ааа и моят приятел го прави ме4ето което тои ми подари за свети валентин винаги е на земята
makar 4e sam mom4e i az obi4am da spa s plu6eni igra4ki tva pri men e edno ku4e i poneje sam malak kato go pregra6tam si predstavqm 4e pregra6tam priqtelkata si i taka zaspivam
Mi az spq mn kofti i moqta pliu6ena mi6ka ne se zadarja za dalgo pri men!No predi da zaspq obi4am da si q gu6kam za6toto mi e podarak...i mi nosi mnogo hubavi spomeni!
Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...
и аз имам страшно много плюшени играчки,но не мога да спя с тях...на другата сутрин ги намирам на пода горкичките...много се въртя...
е,от време на време си взимам едното ми плюшено мече с розов пуловер(
много е сладко)и спя с него,но пак казвам не се задържа много до мен...
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
аз спя с един голям зелен плюшен динозавър със издрани очи... олющиха се защото са пластмасови![]()
![]()
![]()
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
ами преди спях с една голяма мечка ама вече взе да ми става тясно в леглото с нея и затуи вече спа без плюшки
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Аз преди спях с един котарак с гащиризон без ухо и оконо кучето ми го довърши и ся спя с кучето
![]()
Кххххххххх и аз спя с плюшки.Много са сладичкиииХахха Сега спя с един мечок със син гащеризон и червени шапка и блузка.Много обичам да си го гушна вечер ... Гъррррррррр...
![]()
![]()
![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
s edno me4ence ot biv6oto mi gadjeno mai trqbva da go izhvurlq
moq nevinnost i greh.....