- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В каква поза обичате с любимия да ... спите :)
Та това е въпросът? Коя е любимата ви поза за спинкане с любимото същество? И защо? Как ви е удобно?![]()
Нашата любима поза е аз да му се надупя, да легна с гръб към него и той да ме гушне, да си допре краката до моите и да ми диша във врата. Само така можем да заспим. Дори и да не искаме да спим, легнем ли в тази поза, след 5 минути заспиваме.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
С моя мъж не съм спала от месеци...освен половинчасовите дрямки след секс. Позата, която описваш, е лъжички. Хубава е, обаче мъжът се дърви много в нея...понякога даже не искам да го гушкам, а просто да се разплуем на едно и също легло...
Xa-xa-xa i pri nas e sushtoto. Sushto taka chesto zaspivame, kogato sme lice v lice i sme gushnata.Първоначално написано от Chiana
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
същите сме и ние,или понякога обратнотоПървоначално написано от Chiana
а иначе след като сме заспали обикновенно му се качвам отгоре -просто много се въртя
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Първоначално написано от ninsy
и ние сме така
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
To mai pochti vsichki nai-mnogo haresvame tazi pozavapreki che e malko podla,zashtoto na gadjeto moje da mu e malko trudno da zaspi,no...
![]()
Az puk ponqkoga taka se zavurtam, che go butam na zemqta, gorkoto mi milo.Ne mu zavijdam, ama kakvo da se pravi, nespokoen mi e sunqt.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
abe az ne sam dorasal da spa s priqtelkata si vse pak sam na 14 godini no spored men nqma ni6to lo6o ako dvama vlubeni zaspat edin do drug bez da pravqt ni6to de emi na men mi se iska da legna s neq i prosto da q pregarna,no tq da e s grab kam men
Ние пък малко помранкваме кой кого да гушка.Иначе по същия начин.
ние пък се гушкаме както сме един срещу друг. или пък ако той се обърне по гръб аз се гушвам във него
emi toi po gryb,az na edna strana i si se gushkame taka mi e nai udobno![]()
Nai mi e udobno tei!Mnogo e sladinkoПървоначално написано от Chiana
![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
Той ляга по гръб а аз лягам върху гърдите му и го гушкам през корема.
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!