Хора... случва ми се нещо, което..ужасно е..имам чувството, че никога няа мога да обичам.
Преди 4 дни тръгнах с едно момче, сичко беше супер, смисъл, запознахме се случайно, разбра се, че и двамата изпитваме нещо по/м/у си, след няколко дни той ми намери телефона, звънна ми, излязохме и ...просто стана и тръгнехме! Преди да тръгнем адски мн го харесвах, смисъл имах амбицията, че трябва да стане нещо м/у нас, но когато тръгнахме..сякаш чувствата, които изпитвах пр това се изпариха... Тръпката изчезна и...сега съм мн объркана, сигурна съм, че той адски ме харесва, а аз (вече) не мога да отвърна със същото!
Просто нз какво да правя, дали наистина го харесвам.....исках да му го кажа тва, но...не исках толкова скоро, смисъл, та и една седмица не е минала още! И има още едно нещо....вчера бях у тях..целувахме се, прегръдки, глупости и след малко се озовах на леглото...той стигна прекалено далече..явно очаква секс, но..как да кажа..хах...той е на 14, а аз на 15 хах, звучи ми..тъпо! Най-малкото защото аз не го искам и...все пак е по-малък от мен...аре хора, дайте ми някъв съвет, щото........
Може би ти имаш някакви сериозни очаквания,които той не може да покрие.Може би очакваш истинската,голямата любов,изпълнена с много чувства...Може би ти трябва време за да опознаеш човека до себе си,преди да му се довериш или да се стигне до секс.Познаваш го от прекалено млако време,убедена съм че и двамата не с епознавате както трябва,пък той още в първата седмица си иска секс.Хубаво,ама мисля че ти трябва време.А и да ти кажа не ми се вярва той да те обича.Минала е само седмица,харесали сте се..и така да се каже всичко е почнало от привличането.На хората им трябват години за да се влюбят,а ти очакваш това да стане за седмица.Просто си реши дали наистина искаш да си с този човек или ще е по-добре да започнеш отначало с човек,с който връзката ви ще се развива постепенно и нещата ще стоят по различен начин.Успех
Struva mi se che ste prebyrzali mnogo.Ne se poznavate dobre.A i edva li toi te obicha.Mai e samo za sexa,ama ti si znaesh.I vse pak vnimavai da ne go naranish ili toi tebe.Uspeh
Ако не го харесваш,просто му кажи,че се налага да поговорите и му обясни всичко както си е.Може да решите засега да сте "само приятели" и да се опознаете по-добре,а след това ще разберете дали искате да сте гаджета.
Може би ти имаш някакви сериозни очаквания,които той не може да покрие.Може би очакваш истинската,голямата любов,изпълнена с много чувства...Може би ти трябва време за да опознаеш човека до себе си,преди да му се довериш или да се стигне до секс.Познаваш го от прекалено млако време,убедена съм че и двамата не с епознавате както трябва,пък той още в първата седмица си иска секс.Хубаво,ама мисля че ти трябва време.А и да ти кажа не ми се вярва той да те обича.Минала е само седмица,харесали сте се..и така да се каже всичко е почнало от привличането.На хората им трябват години за да се влюбят,а ти очакваш това да стане за седмица.Просто си реши дали наистина искаш да си с този човек или ще е по-добре да започнеш отначало с човек,с който връзката ви ще се развива постепенно и нещата ще стоят по различен начин.Успех
Абе момиче ти се изказа всяко момче може да задоволи очакванията ви та дори и на 14 истинската любов абе неставай смешна.Това ,че още карате на стереотип от сорта на аз съм на 15 трябва да ходя с 20-25 щото ще ме обича истински смехория.
Mai dosta izburzvate. Izchakaite malko i ne pravete neshto, za koeto posle shte sujalqvate. A otnosno tova, che ne izpitvash nishto- moje bi ne si durjala tolkova na nego.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
няма такова положение "никога няма да обичам"! като не си срещнала обичта във това момче, не значи, че няма да я видиш в други очи, защото никога не знаеш от къде те дебре любовта.
колкото до секса, аз също смятам както и ти самата каза, че не много уместно да го направите. вярно, че и възрастта е малка, но пък щом и желанието от твоя страна липсва... тогава няма какво повече да говорим.
директния разговор на 4 очи, винаги спасява положението. не мисля, че е толкова трудно да кажеш две думички "не искам". ако те харесва наистина ще приеме решението ти.
а това дали да останеш с него... вече решаваш ти