- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za penisa
Momi4eta kajete kakuv penis predpo4itate.
1.Brusnat ili ne ?
2. Obrqzan ili ne ?
ne e po temata ama moq v4era go oskubah s pomo6ta na priqtelkata i pove4e ne iskam da vidq pinseta nikoga![]()
Оффффффф... аман от комплекси да го еваПървоначално написано от 1234567
![]()
Предпочитат с интимна прическа, по възможност изрусен.![]()
чувала съм,че има разлика между обрязания и необрязания мъж,но незнам каква е.Може ли някой да ми обясни?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ha-Ha-Ha-.....![]()
![]()
![]()
![]()
На необрязания кожата покрива главичката на пениса, а при обрязания тя се вижда.
а за жената и нейното "удоволствие" ?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
otnosno okosmqvaneto az sam na mnenie 4e edno poddarja6to se i obezkosmqva6to se momm4e e mn po seksapilno![]()
Абе кво ви дреме къф е ве?Лапайте го там и си мълчете!![]()
Не съм била с обрязан, но пенисът така или иначе се забелва, когато влезе в жената...не мисля, че има съществена разлика.
hm s obrqzan ne sum bila...ne moga da kaja..no estestveno,4e e po-dobre obrasnat,po-higieni4no e i iozb6to..abe po-qko e haha \/
"...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."
Mi az s zabelvaneto imam problem.Kato e nadurven i kato go zabelq me stqgaПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Po-dobre obrqzan! Po higieni4no e! A za kosmite - estestveno 4e bez !![]()
˙·٠•●۩۞Kraleva๑۩ ●•٠·
Все ми е тая.Не си избирам гаджета според вида на пениса имПървоначално написано от 1234567
Obrqzan ili ne-udovolstvieto za jenata e edno i sa6to.No opredeleno e po-dobre da e obezkosmen.
Кой го казва ,момичето което допреди 2-3 поста незнае какво значи обрязан пенис.Първоначално написано от maybelline
![]()
Ами аз като си го избръсна и след тва няколко дена ми е зачервено , пари ми и ме боли
Чувал ли си, че има лекари, които учат дълги години, за да помагат?Първоначално написано от 1234567
obrqzanite izdurjat dosta pove4e.ot svirka svurshvat super trudno prim.
xaxa samo takaПървоначално написано от dqdo fu4o
izrod
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Нали знаеш поговорката - На крив х*й космите му пречат.Първоначално написано от 1234567
![]()
=D>
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
epa da java bi kazal 4e peniso trebe da e obrezan i obeskosmen za da moje da si varshi rabotata... ae kasmet ot java...
Абе човек , чуда ти се на акъла ако си имаш путка за ебане тя прическата ли ше гледа?Аз съм си го бръснал и не е голема работа да ти кажа.