.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: gotino no za kolko

Повече от фен
    Град
    pllovdiv

gotino no za kolko

zdr zna4ii merakliika sam zza obi4ka na pap4eto no parvo bih iskaa da znam kolko6te mi struva tova udovolstvie -probivane i slagane na obi4ka molq kajete mi i ima li nqkakvi infekzii sled tova no glavno me interesuva cenatta
    blagodarq

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    към 30, максимум 40лв. ще ти излезе ..
    иначе можеш да се пробиеш и за 20, но това е вероятно да ти излеле по-скъпо след това.
    ако имаш още въпроси ; http://www.piercing-bg.com
    алелуя.

Около 20-30 лв с обицата.Инфекции могат да се получат ако имаш чувствителна кожа,а ако си алергична към метали тялото ти може да го "изхвърли" Но тва са редки случаи. Иди при специалист.Там щти кажат всичко с подробностите.

Мега фен
    Отхвърлянето на обицата от тялото изобщо не е рядък случай.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ами там където аз ще ходя утре да се дупча всякакви дупки са о 5 кинта с обичката...ама е козметичен салон...

Фен
    Град
    Sliven
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    определено съм съгласна...моята обица я изхвърли 3 пъти и аз все е провивам сега само се моля да не ми стане нещо по нататък щото е рядко ама може да ти се случи да останеш без деца защото точно там има много връзки...затова от личен опит внимавай

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Ами там където аз ще ходя утре да се дупча всякакви дупки са о 5 кинта с обичката...ама е козметичен салон...
    Единствено меко на уши се пробива в салон! Не правете грешката да дадете да ви пробият с пистолет на друго място!

Цитирай Първоначално написано от krisi_sl
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    определено съм съгласна...моята обица я изхвърли 3 пъти и аз все е провивам сега само се моля да не ми стане нещо по нататък щото е рядко ама може да ти се случи да останеш без деца защото точно там има много връзки...затова от личен опит внимавай
    Ти бъди съгласна, обаче щом тялото е изхвърлило обицата, значи НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДУПЧИШ НА СЪЩОТО МЯСТО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си