Vinagi sym iskala da vidq kak izglejda polojenieto,v koeto sym izpadnala prez pogleda na hora,koito ne poznavam,pyk i e anonimno.Ta zna4i mn mi e kofti,za6toto vsi4ki me precakaxa,a v kraina smetka na nikogo ne mu e pukalo za men.Onzi den razhojdame se s nai-dobrata mi priqtelka pred bloka i izvednyj vidqhme edno mom4e,vsy6tnost tova e mom4eto,koeto vinagi sym haresvala i dori da sym izlizala s drugi vinagi sym mislila za nego i vinagi sym sravnqvala vsi4ki s nego,vinagi e bil moqta slabost.Kogato sme se vijdali vinagi se e dyrjal mn milo i vinagi mi se e usmihval.Daje na tozi etap ve4e bqh re6ila da go karam da izlezem,bqh mn vyodu6evena da sym s nego i daje si mislex,4e sega e momenta da sym s nego.Ta taka re6ihme s priqtelkata mi da otidem pri nego sednaxme 3mata i zapo4naxme da si govorim.Priqtelkata mi be6e kazala,4e po nqkoe vreme 6te ni ostavi sami sled kato mn dobre znae6e,4e mi e obsesiq tova mom4e.Ta zagovorixme se 3mata kak priqtelkata mi zaminava utre za more okaza se,4e sled sedmica toi otiva v sy6tiq grad.Zapo4na da q kani da izlizat tam i da i iska nomera.Tq se okaza mn vyodu6evena ot nastoqvaneto mu da izlizat 2mata tam,zarazlika ot men,za6toto mi stana super kofti.Sled kato tq mu dade nomera si az mu kazax "X znae6 li,4e moq nomer sy6to go nqma6,a sme v edin kv".I toi mi kaza "da znam i tova,4e sme ot edin kv ne zna4i,4e trqbva da si imame nomerata,daje ako ima ne6to nomera ne sa nujni".V kraina smetka si zapisa nomera mi.Sled tova zapo4na da govori s priqtelkata mi kyde sa 6tqli da hodqt tam,az se my4eh postoqno da promenq temata.Sled tova edno mom4e negov priqtel izleze ot edin vhod i se pozdravixa priqtelkata mi zapo4na da se byzika i da razpravq,4e i toi trqbvalo da doide na moreto,za6toto i haresval.X kaza "I za kvo ti e toi nali az 6te sym tam".Super mn me qdosa.Nakraq kato si trygva6e toi se obyrna kym priqtelkata mi i i kaza "s teb 6te se vidim" a az mu kazax "s men nqma li da izleze6 tiq dni" toi se obyrna i me izgleda mn u4udeno stranno i mi kaza,4e 6te mi zvynne tiq dni dokato e v sf ne be6e mn ubeditelen,a i pogleda mu...... .Posle se obyrna kym priqtelkata mi usmihna i se mazno i si otide.Znam,4e ne nqma da zvynne prosto ne vqrvam minaxa ve4e 2 dni i est. ni6to.Use6tam,4e ne mu puka za men i tova mn me ot4aq.Sega razo4arovanieto mi e 3ino-toi,priqtelkata mi ot4asti,kakto i edno mom4e,s koeto izlizax,koeto me nakara da si sydam iluzii i iz4ezna.Vyob6te.....ot vsqkyde razo4arovaniq.Btw blagodarq na tezi,koito 6te pro4etat tova,za6toto go priemam edin vid spodelqne.