- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ako jelaete-otgovorete...
Koq vi e lubimata strana (ot celiq svqt)???A za6to???Ako jelaete - otgovere!!!
Blagodarq predvaritelno>>>!
САЩ![]()
2 т. системно.
Ispaniq ! Za6toto me vle4e akto magnit,haresvat mi horata,prirodata,obstanovkata,atmosferata i ezika mnou me radva!
italia za6otro sam vlubena v nea mn e krasiva italiancite sa topli hora i krasivi ot tam e trugnala mofdata vuob6e te suzdavat krasotata
i az sum za USA,za6toto tam ima vsi4ko i mnogo mi haresva i stranata i na4ina na jivot i horata i Angliiskiq ezik mi e lubimiq.ako nqkoga imam vuzmojnost da otida do tam 6te sum mnogo 6tastliva,daje i da ne jiveq tam iskam da obikolq taq strana i da q opoznaq.ina4e ima mnogo mesta po sveta,kudeto iskam da otida
![]()
България![]()
Светът е оцелял, защото се е смял !
http://www.studentskigrad.com http://www.e-bane.net
http://www.audibg.com
http://www.setcom.bg
http://www.kredor.com/lat2bg/ Стига с тази шльокавица
U.K. i Spain![]()
ИТАЛИЯ.....обичам я тая страна....хората са страхтни....мъжете им са супер....абе...просто...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
Аз пък най-много обичам родна България (колкото и да е пробита).
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
bulgaria![]()
kefi me i italiq no samo zaradi italiancite... mn`sa sladki
![]()
аа, те са няколко... (очаквам Boot да ме подкрепи за една от тях, ако реши да прочете...)
та едната от тях е Финландия - мноого е красива, студена, тъмна и с прекрасни бели нощи. просто ми е интересно да я видя и да науча повече неща за хората, които живеят там, традициите, езика, природата и алкохола о.О
Англия - страшна архитектура, страхотна атмосфера (особено селата). това важи за Италия и Прага.
Ирландия - "Чисто Ирландско"Нова Зеландия също... и Австралия.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
bulgariq...i irlandiq...
I'm waiting for the night to fall
When everything is bearable
When everything's dark
Keeps us from the stark reality
And there in the still
All that you feel is tranquillity
На България й мразя управлението,политиката и всичко свързано с обществото ...Обичам й природата,селцата,някои градчета,някои хора...
Франция-французитеналичието на точно такива магазини кфито сакам...вече езика.......
Ямайка-заради нейната обвързаност с най-прозитивната култура-растафарай...Заради представата,която ни се създава на нас,заради мъжете и патуата
Ирландия е готена.. и страните от Азия и Африка също.
България.Обичам си родината ама не и държавата![]()
Бръмм бръмм..
абе хора като казвате,че Италия ви е любима,щото има готини момчета,ходили ли сте въобще там да ги видите?щото аз съм.и има готини момчета,но не са всички.да не говорим за момичетата...трагичен случай...
![]()
аз нямам любима страна.има страни,които харесвам.еми ето тези:
-Франция(много ми се иска да я посетя.плажове,Айфеловата кула,Дисниленд... )
-Египет(охооо искам да видя пирамидите)
-Италия(там съм била и мога да кажа,че много ми хареса)
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
iskam da kaja 4e Praa ne e darjava a stolica na Chehiq i tam naistina e krasivo no e studena strana,az haresvam ekzotikata -kato Karibite naprimer ili Kanarskite ostrovi!
germaniq i balgariq,za6toto i dvete darjavi imat krasiva priroda,gotini mom4eta =D> .abe vaob6te za men sa teq nai-hubavite.
Като дете обичах България... може би защото баба ми ме отгледа в патриотична обич към родината.... а сега колкото повече раста толкова повече се отвръщавам... остана само природата тук, и то не се знае за колко дълго...
Мен ако питате колкото по безлюдна е страната толкова по добре, има хора има проблеми няма хора няма проблеми))
И по темата - Франция.... заради езика и сирената....![]()
- Имам нужда от простор...
-Значи не ме обичаш..
-Обичам те...
-Тогава защо ти е простор?
Хахах,кво им е убавото на италианците бе,същите са като испанците - пълни несретници са.5-6 италиански футболисти били убави и вече всичките мъже са такива.Аз па мога да ви кажа,че италианците и испанците са баж най-големите цигани у Европа.
На мене пък България ми е любимата страна и не виждам нищо странно в това. Половината хора тука иреждат некви страни,където изобщо не са ходили(те тия най-далеч на село са си ходили).В САЩ на 90% от българите живота няма да им понесе - ако мислите,че е много готино най-близкия хранителен магазин да ви е на 50км - здраве да е.Щото си е точно така.САЩ изобщо не е това,което гледате по филмите,плюс това американеца като интелект е тъп та вдлъбнат.
Който твърди,че България не му е любимата страна има мозъчни увреждания.
Sled Bulgaria - Angliq , Franciq i Nova Zalandia . A i estestvenno - Qponiq
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
USA!!!
И винаги ще ми остане любимата държава. Всичко там ме влече. Природата, хората, начина на живот, музиката...всичко. Мечта ми е да отида да живея там. И ще се опитам да направя всичко възможно да осъществя мечтата си!
Обичам си България...виж,управлението и политиката...хич не ме интересуват.
Кефя се на всичко тук-на хората,на природата,на това,че знам,че съм си в родината.Чувствам се като у дома си![]()
А иначе харесвам Япония-заради културата,езика(мноу ме кефи,смятам да го донауча),хората....ей така![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
haresvam si mnogo ne6ta v bylgariq...predpolagam ima i po-qki mesta oba4e...ima ne malko ne6ta na koito ne se kefq tuk...za sega nqmam liubima strana...oba4e mi e kef da zapitam masovo teq amerikan4eta ot foruma: hitreci kolko pyti ste bili v amerika, 4e ste tolkoo fliubeni? li4no znam 4e nqkoi ot vas i po vednyj ne sa bili...taka 4e ne vijdam kvo ima da si govorim...
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Ami Obicham Bylgaria na pyrvo mqsto...sled t`va Austria po-specialno Salzburg {bila sym tam i iskam pak da otida} neveroqtna priroda,horata sa neveroqtno spokoini i mnogo mi haresaha, neveroqtno podredena dyrjava kato obshto, Germany po-specialno Miunhen {i tam sym bila} golqm grad, mnogo podreden, horata sa malko po-studeni otkolkoto v Autria no vse pak i tam e prekrasno,Franciq- Paris, Kan,Monako, Beaureaux, Lyon {samo v Lyon i Bordo ne sym bila} neveroqtni gradove, osobeno tezi po Frenskata riviera, kef ti planina, kef ti okeanche.Pyk i drugarq Michael Shumaher otvereme na vreme e tam {ima neveroqtna vila}. I ne na posledno mqsto e Australia Neveroqten kontinent-dyrjava! obojavam go!
Учудвам се че някой е споменал родината си. Аз също "ще заложа на нея". Другите страни...привличат ме много с по нещо![]()