- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ako jelaete-otgovorete...
Франция - страхотна държава, много искам да отида там, да опозная всичко и всички![]()
Кефя се и на тези..източните държави (Япония, Китай), имат странни традиции и обичаи, които пък са интересни, но пък евала на тези, които научат техния език( доооста е труден) :P
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Първоначално написано от neutravlad
Аммм на мен любимата ми е Италия...Особено вечния град Рим - там е събрана историята на целия свят...можете да видите обелиски и статуи от Египет, Древна Гърция...абе откъдето ви дойде на акълаНевероятни катедрали, страхотна архитектура... просто този град е събирателна точка на културния и исторически живот на целия свят!
![]()
Всяка държава си има свои хубави характеристики...
Иначе аз предпочитам Германия на първо място, Великобритания на второ и Русия на трето.![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
България.
Ами Италия,защото ми харесва страната,езика,хората,коит живеят там.Абе като цяло всичко
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Франция винаги ме е привличала... някак си я свързвам с романтиката..
в Египет пък съм ходила и никога няма да забравя преживянотоима нещо, което мн ме влече и ми се иска пак и пак да ходя там
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
И какво е то,ако не е тайнаПървоначално написано от valantain_love
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Искам да отида в USA и по цял ден да ям картофки и да пия кола. Освен това да гледам дарма и грег и O.C. То и в България с това се занимавам, но мисла, че да го правя в USA ще е по - яко. \/
България естествено!!
Нищо не може да я бие! И хора и природа... наистина е невероятна и аз винаги ще я обичам повече от всичко.
Вярно е че съм родена в Русия и че по принцип като се върна там всички ми набиват в главата това, че трябва да я чувствам като своя родина.
Но родината е една нали? И там където се чувстваш добре?
Ее.. България е и винаги ще остане любимото ми място...просто не мога без нея!
Някъде огрява.
България форевърр!
Но на второ място ми е Ю. Кей, просто ме влече.
Това са единствените места на които бих издържала повече от 7 дни.
ами нз точно,но мога да ти кажа красиви места:България,Англия(малк футбол),Париж,Русия и тнт.