.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ?Въпрос?

Гостенка
    Guest

?Въпрос?

Първо се извинявам, ако има такава тема вече или поне подобна...но държа да попитам нещо. За отговора благодаря предварително
    Въпросът ми е следният: Ако спермата е на входа на влагалището, без да бъде внасяна вътре има ли опастност от забременяване?

Guest

Re: ?Въпрос?

Цитирай Първоначално написано от Гостенка
    Първо се извинявам, ако има такава тема вече или поне подобна...но държа да попитам нещо. За отговора благодаря предварително
    Въпросът ми е следният: Ако спермата е на входа на влагалището, без да бъде внасяна вътре има ли опастност от забременяване?
    mi ako proniknat i prusti e vuzmojno

Guest
    10x

Фен
    Град
    pleven d'ge
    napulno vuzmojno

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

hm

az 6te ti kaja ,4e ne e vazmojno... !

Супер фен Аватара на maybelline
    ако е на входа на влагалището,пътят,който трябва да извърви спермата си е дълъг.Първо да влезе по-навътре,а това може да стане чрез пръсти.Ето защо при полов акт спермата се изхвърля бързо и опръсква навсякъде във матката - сперматозоидите не са толкова издържливи,че от входа на влагалището да стигнат направо до яйцеклетката.А и за да забременееш,трябва да си във овулация,иначе шансът е много малък,ако въобще го има.А ако се притесняваш да не си бременна,вземи Простинор Дуо или си купи тест за бременност.И следващия път по-внимателноИли си купи противозачатъчни и правете каквото искатеНо физически няма наин да забременееш,ако спермата не се внесе навътре във влагалището.

Guest
    стига с тия тъпи въпроси ве майка му дейба,има 1000000 теми по тоя върпос ве !

Guest
    maybelline, 10x : )

dqdo fu4o, sorry, no vseki se u4i. Neka prosto temata bude iztrita 6tom se povtarq ili e podobna.

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от dqdo fu4o
    стига с тия тъпи въпроси ве майка му дейба,има 1000000 теми по тоя върпос ве !
    adi bira sha piem li
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

v edin tek ima milioni spermatozoidi i samo edin e dostata4en za da stane belqta.ne se strqskai.risk ima,no e minimalen.Za vbade6te oba4e vnimavai!!!

Guest
    мм.. аз пък да ви кажа.. има си риск и хи4 не е минимален .. много е вероятно да се забременее..

Повече от фен
    Naprotiv!Ako naistina ne e vlqzla navutre spermata nqma opastnost,za6toto edva li nqkoi spermatozoid e tolkova izdrujliv,4e da stigne tolkova dale4.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако не я "внесеш" - не. Но ако има сперма около влагалището...може и "сама да се внесе". Чрез дрехи, пипане с ръка и т.н. Затова най-добре ... "водата е за миене"

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ако не я "внесеш" - не. Но ако има сперма около влагалището...може и "сама да се внесе". Чрез дрехи, пипане с ръка и т.н. Затова най-добре ... "водата е за миене"
    Тея работи от мене ги научи пак ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си