- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- AnkETkA zA mOmi4Eta :)
крака ,подмишници,триъгълник,веж и..![]()
mi maham kosmite ot krakata,mi6nicite,i tr-ka![]()
i az takaПървоначално написано от bonboneno^mace
![]()
krakata celite..mishnicite i triygylnika
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Амм и понякога косъмчетата около пъпа,въпреки че те са мн мънички и почти не се забелязват,но мен ме дразнятПървоначално написано от Лили
![]()
Навсякъде.
Вежди (скубя), краката целите, ръцете, мишници, триъгълник и около пъпчето, но рядко, защото са много малко и са тънички
![]()
Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!
целият триъгълник и под мишниците,не понасям да имам комсми по тялото си,където и да са,просто аз НЯМАМ косми по краката и ръцете,колкото и да е странно,на 17 години и отгоре съм,но прсто такъв ми е гена..но иначе държа да нямам и косъмче по себе си,като изключим косата,миглите и веждите![]()
kraqkata (celite),mi6nicite i ot skoro triagalnik.aa i vejdite
крака триъгълник и под-мишниците
Мишниците, триъгълник, понякога и краката и много рядко ръцете.
Първоначално написано от honey_reflection
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Целите краченца,триъгълника,подми шниците и веждичките.Нямам нужда другаде.
краката ,ръцете и триъгълника![]()
i az taka :PПървоначално написано от rozovo_dupe
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Целите крака,подмишниците,вежди, а да и наскоро започнах и триъгълника
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Първоначално написано от XXX_f
i az taka ama imam vapros kak si mahate kosmite po racete
po-to4no s kakvo
![]()
i az takaПървоначално написано от thirteen
![]()
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
ами подмишниците,краката от горе до долу,ръцето до лактите и триъгълника.а преди и веждите,но вече не![]()
![]()
Целите крака,подмишниците,триъгъл ника и коремчето.
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!