- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskam da go naprqvq zardi nego.analen sex?pi6ete plsssssssss
hodim ot 10 meseca,toi mi e purviqt az na nego ne (bil e nqkfi tupi kurvi koito dori ne sa my dostavili kapka udovolstvie,a i e bilo prosto sex)vruzkata m/u nas e mnogo silna i az i toi se obi4ame bezkraino toi e pravil mnogo jertvi i az su6to no sega doide red da napravq ne6to koeto ne sum sigurna 4e 6te moga....ve4e sme probvali 2-3 puti no nikoga ne uspqvahme po dulgo ot 1 min za6toto az izpitvam adska bolka..v4era my kazah 4e iskam da go napravim a toi otkaza za6toto znae 4e boli posledniq put plakah mnogo a i znae 4e ne go pravq zaradi men a zaradi nego i neiska da mi pri4ini bolka otnovo...znam 4e tuk ima opitni momi4e i mom4eta..molq vi kajete mi kakvo e 4uvstvoto 1viq put ,boli li moje li da stane nqkakuv gaf ?nadqvam se 4e me razbirate...Iskam da mu dokaja 4e tqloto mi mu prinadleji kakto surceto i vsqka 4ast ot nego...POMOGNETE MI..kajete kak ponbe malko da pritapq bolkata ..neznam kakvo da pravq..blagodarq predvaritelno
tova go napisah az ne bqh vlqzla s nicka si.o4akvam otgovorite viblagodarq vi mnogo
abe hora,ako edna tema vi se struva tapa,ne moje li prosto da ne pi6ete!momi4eto moli za savet,kvo tolkovaami kvo da ti kaja... az specialno sum izpadala v takava situaciq(S moq priqtel sa6to bqhme zaedno 8-9 meseca i re6ihme a probvame-1,2 pati..oba4e men adski mn me bole6e i taka...toi vidq 4e ne mi e nikak gotino i prosto sprqhme-az sa6to iskah pove4e zaradi nego da go napravq,ama sega nqma da se ma4a puk!
) taka 4e...ima na4in da namali6 bolkata-razni ovlajniteli i t.n.,no nai-vajnoto e priqtelqt ti da e mn vnimatelen,da ne barza!!!aa i naistna si pomisli dali ti samata go iska6!
![]()
aide uspeh
![]()
За какво да го правите,като на него не му е приятно да те гледа как те боли,а и на теб не ти е приятно,защото те боли.Просто говорете и му кажи,че не можеш да го направиш.Той те обича и ще те разбере.
Накарай го да те възбуди първо с пръсти и да не си щади силите?
БТВ ти на каква възраст си?А той?
Пробваите първо да си поиграете с дупето ти, може да пробвате да го овлажните с някакви масла или нещо друго, слунката също помага. Второ може да пробвате с по-омазан кондом ... целия въпрос е да намалите триенето.
А инак като идея да го направиш заради самия него ... Ако бях на негово място щях да се радвам и само на това, че си готова на всичко, а ако има болка, тя ще си остане само тогава и няма да се повтори!!!
Само не разбрах, за кое питаш - за анален секс или изобщо за секс дали да правите ? Според мен щом толкова много се обичате, направи го заради него, но ако отново те боли - спри , той ще те разбере ! Все пак трябва да се правят компромиси, или поне аз така мисля. Направи го заради него, но ако те боли - спри, изчакай, ще си дойде с времето.
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
OMG_WTF za analen sex stava ?-s..blagodarq vi mnogo 4e me razbirate i 4e pomagate
naistina imah nujda ot mnenieto vi
))
.. vse pak se nadqvam na oshte mn suvet4eta
)))))))))))
Не че много ще ти помогне ама дори да бях момиче не мисля, че някога бих си дал гъза да ме ебат в него. В общи линии искам да чукам в гъза някфи, за които не ми пука, не бих имал толкова желание ако обичам съответното момиче.
Накратко - стига анален за теб, мен ако питаш.
Защо трябва да правиш нещо,което не ти е приятно,удоволствието ще е два пъти по-глямо за него,ако знае,че и на теб ти е приятно,а не да плачеш от болка,а той да се кефи,което не мисля,че е възможно ако те обича де..
Ако не ти харесва мисля, че има и други начини да му доставиш удоволствие, така че и на двамата да ви е приятно и конфортно. На мен лично не ми харесва аналният секс - не че ме боли, не ми харесва нито като идея, нито като практика. Ако търсите разнообразието - разнообразете позите, местата и вкарайте повече френски в изживяването.![]()
Не мога да разбера защо мъжете(някои де не всички) се кефят на аналния секс толквоа много?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
прочети е товаще ти помогне
http://teenproblem.net/index.php?m=s&id=1243
http://teenproblem.net/index.php?m=s&id=1006
OMG_WTFei Marto de se mesite pyk vie tuka bre...aaaa :P
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Нещо си препил с оцета или пак си гледал catwomanПървоначално написано от sexkiss
никъв Марто не съм
![]()
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
zaduljitelno li da si davash zadnika az ne moga razbera kav kef she mu e da ti go slaga tam i da te vijda 4e pla4esh 4ak ti nesi dobre momi4e q sa opravqi gotova i da pla4e ot bolki samo i samo da mu naprai kefa 4ak takiva jertvi nesa nujni i bez dupeto she mine
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Напълно подкрепям Mike-Jones.Щом самата ти виждаш че не се получава-има ли смисъл да продължаваш?!Не мога да разбера кое му е хубавото на аналния..Може би защото още не съм го изпробвала.Но честно казано мисля че и занапред не бих!Има то-олкова разнообразни пози и к'во ли още не, което да достави и на двамата партньори голямо удоволствие!
bravo na momi4eto =D> =D>Първоначално написано от MauMyHkaTa
i az taka mislq i sushto kakuv e smisala kato samo toi shte izpitva kef ot cqlata rabota gadno e taka prosto ti da nesi nqkoi jivotno
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
tupac_fenka:toi su6to ne iska ..za6toto kogato na men ne mi e hubavo i na nego ne mu e ..misi mnogo vie ste super
)))
Ясно е,че много го обичаш,но не бива да правиш това само заради него.Боли те прекалено много,за да се насладите на аналния секс.По-добре изчакайте известно време...или ползвайте нещо - някакъв гел,нещо,което да "смаже" мястото,да не е толкова болезнено.Това,че момчето не иска да го правите,за да не те боли доказва,че той много държи на теб![]()
Защо ще правиш анален като те боли?
Според мен както каза някой преди мен времето само ще дойде.
Пък за да правиш секс трябва и ти да си възбудена не само той!![]()
In god WE trust ! (all others must submit a X.509 certificate)
вазелин![]()
Правилно!Той за да не иска да го правите значи много те обича!Наслади се на любовта му и го направете когато си наистина готова!Явно той мисли за теб и не иска да те боли!А има и момчета които не биха го направили.Така че радвай се че те обича истински!Първоначално написано от maybelline
Първоначално написано от Mike-Jones
Точно така си е...леле има толкова много неща,които разнообразяват секс-а,че направо не знам за чий зор трябва да се сменя дупката![]()
И какво?Като правиш анален секс с него ще му докажеш колко го обичаш ли?!Дори и да не му виждаш лицето?хаха
Това сеедно аз съм го писал....Първоначално написано от Анонимко
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m