.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: kakvo stava

Boynce
    Guest

kakvo stava

zdr zna4i situaciqta e malko kuha ama na mene mi e kofti.imam si priqatel ot godina i polovina i vsi4ko si e ok po princip,no seksa ve4e kuca nz za6to!az iskam da praq seks s nego vinagi oba4e toi sqka6 ne iska6 puskam mu nameci i tn i toi se pravi na razseqn.ili e zaradi mene ili i hodi da se dryn4i drugade ne moga da razbera i taka e ve4e po4ti ot mesec-dva.i na men ne mi pre4i da se dryn4a s drug no prosto ne iskam i sqka6 ne moga gadno e.pls ne mi kazvaite da govorq s nego za6toto i taka ne stava govorq mu govorq mu i "vsqko 4udo za tri dni" 4uvstvam se zle a kogato trugnem da go pravim go pravim kolkoto da se otbelejim.az sam jena vse pka i iskam pove4e help

Супер фен Аватара на maybelline
    Ами поговори с него за това.Само с догатки няма да разбереш нищо.Питай го направо и виж какво ще ти каже.Дотогава можеш само да предполагаш дали се "дрънчи" другаде и какъв е проблемът.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    hmm neka da pomislq... az sam maj... i ako praih taka.... 6te6e da e moje bi za6toto si imam druga koqto da si "dran4a" ili pak za6toto si mi omraznala ... ama parvoto e po veroqtno

Zna4i si mu omruznala ili ne sa spravq6 v legloto

Boynce
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Ами поговори с него за това.Само с догатки няма да разбереш нищо.Питай го направо и виж какво ще ти каже.Дотогава можеш само да предполагаш дали се "дрънчи" другаде и какъв е проблемът.
    za syjalenie sam go pitala mnogo pyti vse otri4a i po4va da bu4i i me izkarva vinovna 4e pak sam iskala da se karame i tn i sled tva po4va d ami gori kolko mnogo me bil obi4al i 4e nqmal druga .....

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    i az smqtam che ili si mu umryznnala ili si ima druga.. nesym chuvala momche da ne iska sex..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Boynce
    Guest
    e kak da sam sigurna i kakwo da napraq e vyprosa

Moje da ima bezbroi pri4ini...edinstveniqt na4in da razbere6 e kato govori6 s nego...i go prinudi6 da ti kaje istinata.Dobra ideq e da mu kaje6,4e ne izdarja6 pove4e taka i 4e ako ne ti kaje kakvo ima ti si otiva6 zavinagi...Ako ne pojelae da ti obqsni po-dobre naistina go zareji.Nqma smisal da prodaljavate zaedno sled kato ne te pravi 6tastliva i ne te udovletvorqva.

Guest
    Ili ima druga ili e stanal gey

Boynce
    Guest
    mi taka e no tva e vryzka ot godina i polovina i az ne moga prosto taka da q zagyrbq,a i toi nqma da pozvoli da napra takova ne6to pyk i az naistina ne iskam.prosto jelaq da razbera problema i da go opraqv

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ili ima druga ili e stanal gey
    Мда-може "малко" да се е изпедерасил

Мега фен Аватара на koalka
    Възможно е това,което ти казваш.Но неможеш да знаеш и за това говори с него и виж какво ще ти каже.

Guest
    Поговори с него!

Guest
    Kak kakvo stava...pipni priqtelq si po ga6tite.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kak kakvo stava...pipni priqtelq si po ga6tite.

Boynce
    Guest
    shte go ubiq togava xxixiix [/u]

Boynce
    Guest
    aide be hora kajete mi kakvo to4no da napraq!nqkoi trik ili shema plssss ne6to po konkretno ili pone kak da se obedq 4e naistina e towa koeto si mislq i koeto kazvate plsss

Голям фен
    Град
    Memphis
    moje da sa e upederastil POGOVORI S NEGO POGALI GO
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Guest
    moje da e sado-mazo i da go e sram da se priznae

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    е може човекът да е в такъв период.А ти не чакай де-съблазни го-с дрехи с жестове и мимики.Бъди леко вулгарна накарай го да полудее от желание,разнообразявай сексът.не винаги причината е друга жена-просто може да не успяваш да го възбудиш.А впрочем има мъже които не обичат сексът,повярвай ми.Аз имам връзка почти 2 години и нямам подобен проблем,но след като това те тревожи толкова не говори мила,а действай малко стриптииз,малко сметана по тялото му коят да оближеш,мръснишки поглед и прочие.Ако седиш като пън с разтворени крака не очаквай да му харесва особено!

Повече от фен
    Zna4i ne e zaduljitelno problema da e v tova,4e ima druga.Moje da ima nqkakvi problemi(naprimer semeini),koito primeno ne moje da ti kaje i go tormozqt i poradi tazi pri4ina da ne iska sex.Ako e taka edva li mu e do tova,no ne moga da znam.Za nai-sigurno go popitai,za6toto ima i naitina po-lo6 za teb variant Uspeh

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Виж,сигурно наистина те обича,след като сте толкова време заедно.Дали проблема не е накъде другаде?Може да си има много проблеми сега и да не му е до секс?
    Или пък може да си мисли,че го притискаш да правите твърде много секс и това да не му харесва,един вид да му е поомръзнало?! Знам ли...
    Остави го "на суша", не го закачай известно време,да видиш няма ли да те закачи той
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен
    Или има сериозни проблеми, или вече не те желае. Не е нормално мъж да се прави на луд, когато му правиш намеци за секс. А ти защо намекваш? Кажи му да дойде у вас и го налегни! Ако и тогава откаже, съжалявам...

Бтв, вие не се ли лигавите - възбуждате, целувате, натискате?

Повече от фен
    pogovorete taka e nai dobre
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    понякога омръзва
    ама по добре поговорете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си