.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Моята история е много дълга,но ще я разкажа на кратко...
    Така миналата година се запознах със едно момче харсахме се от първа среща и тръгнахме след6 месеца и малко просто нещо стана не беше същия и след 1-2 дена не бяхме се виждали аз муу написах по skype "бебе сърдишли ми се",а той ми написа "не " тагава осетих нещо във мен нещо което не мога да опиша....и тогава той ми истърси не искам да излизаме повече.........това ме разби бях потресена........той отиде на купон и на другия ден се видяхме...той каза през тези 7 месеца да стана нещо хубаво...да те почувствах близка,просто имам чувството че те познавам от вчера..........
    ред сълзи ред сополи....чаках да дойде петък за да се размажа със алкохол със моите приятелки....а беше само неделя сестра ми се женеше във събота,а във сряда беше свети валентин....той просто ме нарани страшно много...беше ми първата истинска любов...тъй на другияден се видях със приятелят му той ме заведе там където беше и той със някаква.........почувствах се страшно гадно....приятелят му се опита да ме целуне но нямах сили да се боря да мисля и да целувам някой друг....опитах със нова връзка но нищо......след месец просто бях твърде напориста и саблазнителна за да си го върна......сега вече от 5 месеца сме заедно и сме щастливи страшно много!

Guest
    Ami na men kato mi kaza mom4eto koeto xaresvax i za koeto se borix cql srok....na koleda prosto mi kaza: "sry ne6to ne vurvi".ami 4esno kazano ne izlqazox 1 sedmica iot nas vzex si mnmnmn DVD-ta, sladoled i 6okolad,po4ti ne sum spala ne iskax nikoi da 4uvam,zqapax postoqnno seriali......i sled sedmica rezervoara mi ot sulzi svur6i.......... i prosto kazax "mainata mu ne e purviq deto me zarqazva ne e i posledniq ako vse taka go karam sled vsqako zarqazvane do kude 6te stigna-do psixqtriata li? " I napred s pulna gaz............

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Ami ako pitate men..predi 3 4asa bqh s moeto biv6o gaje koeto me zarqza predi 3 4asa...ta sega kakvo pravq li??? Spomnqm si vsi4ki krasivi momenti prekarani s nego otkakto sme zaedno slu6am tujna muzika...Sled 30-40 min 6te po4vam da si pripomnqm gadnite momenti i 6te po4na da go namrazvam ..... 6te ti mine...i na men su6to

ами първо,след като се разделихме плаках страшно много.Мислех си,че живота ми се е свършил и не ми се правеше нищо,по цял ден в нас си слушах баладки и си мислех за него,дори и на купони не се забавлявах истински.Вече след 2 седмици го преживях,осъзнах,че никой не заслужава да си провалям лятото заради него и така отново съм на крака.Знам,че не е първия и няма да е и последния,който ме е наранил,но живота продължава
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Фен
    Град
    Пазарджик
    Ами тъжно ми беше последния път, ама го преживях
    Любовта е по-силна от всичко

Повече от фен
    През живота ми ме е зарязвало само едно момче преди 2 год-първата ми любов и го преживях много тежко.Бях в депресия няколко дни,не ядох...След това си казах "Майната му",но няколко месеца след раздялата още го обичах.Но ми мина.Влюбих се в друг и така.

Първо си поплаках...беше ми много гадно После реших да се променя....нова прическа....нови дрехи....нов телефон....Приятелките ми помогнаха също Не беше лесно.....но малко по малко го преодолях. Но...истината е, че никога няма да го забравя Той беше първата милюбов ......но ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА и хубавото предстои \/

Повече от фен
    prosto mu kazah v ochite
    """""""""Ti Si MiSlIsH ChE sI PaRvIq,NqKoI KaZvAt ChE sI VtOrIq ... GrEsHkA mIlO - Ti VsUsHnOsT sI POREDNIQ""""""
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от VeSiNcEtU
    Първо си поплаках...беше ми много гадно После реших да се променя....нова прическа....нови дрехи....нов телефон....Приятелките ми помогнаха също Не беше лесно.....но малко по малко го преодолях. Но...истината е, че никога няма да го забравя Той беше първата милюбов ......но ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА и хубавото предстои \/
    А и аз така правя....винаги,когато съм в такова положение-отивам на фризьор,сменям си вида,грима и изобщо...намирам си ново хоби и понякога това действа добре на моята личност

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си