Моята история е много дълга,но ще я разкажа на кратко...
Така миналата година се запознах със едно момче харсахме се от първа среща и тръгнахме след6 месеца и малко просто нещо стана не беше същия и след 1-2 дена не бяхме се виждали аз муу написах по skype "бебе сърдишли ми се",а той ми написа "не " тагава осетих нещо във мен нещо което не мога да опиша....и тогава той ми истърси не искам да излизаме повече.........това ме разби бях потресена........той отиде на купон и на другия ден се видяхме...той каза през тези 7 месеца да стана нещо хубаво...да те почувствах близка,просто имам чувството че те познавам от вчера..........
ред сълзи ред сополи....чаках да дойде петък за да се размажа със алкохол със моите приятелки....а беше само неделя сестра ми се женеше във събота,а във сряда беше свети валентин....той просто ме нарани страшно много...беше ми първата истинска любов...тъй на другияден се видях със приятелят му той ме заведе там където беше и той със някаква.........почувствах се страшно гадно....приятелят му се опита да ме целуне но нямах сили да се боря да мисля и да целувам някой друг....опитах със нова връзка но нищо......след месец просто бях твърде напориста и саблазнителна за да си го върна......сега вече от 5 месеца сме заедно и сме щастливи страшно много!