Да в днешно време е така. Тръгва някой с някой и на втория ден му казва ОБИчАМ Те. Тфа ОБИчАМ ТЕ вече имам чувството, че стана като здрасти...Незнам кфо става с хората вече...
Наистина повечето момичета в днешно време се хвърлят на някви "батковци",което спoред мен не е правилно.... За мен любовта се изразява с един човек,с една негова усмивка....
Може би е така както казвате.Може би наистина се хващат с по-големи само за да се фукат.Но не всеки "по-голям" е с пари и готина кола.Тогава защо са се хванали с него?Може би има и друго.Както навсякъде и тук всяко правило си има изключение.Има момчета на по 19,20,21 и нататък влюбени в 15,16,17... годишни момичета и обратно.Чак наскоро разбрах, че това е по-нормално отколкото си мислех.Известно е, че момчетата по-късно съзряват и почват да се държат по-зряло.И аз не съм изключение...имам си приятелка (макар и от друг град...друга тема),която е на 16...обича ме...а за мен тя е богиня...не съм обичал така до сега.Има "любов" за гъзария и любов...истинска, чиста любов...И не виждам нищо нередно в това да казвам "обичам те", когато го изпитвам...
ще ме извините,но тука повечето се изкарвате много разбиращи от любовта.То всеки се е влюбвал,всеки е патил,но за да разбираш ти трябва достатъчно опит.А той се постига през годините.И не говорете за кукличките с батковците,защото те всъщност не са чак толкова често срещано нещо.И какво като ги видите,откъде пък решавате,че кукличките не изпитват някакви чувства към батковците? И какво казваш "днешната младеж не знае нищо за любовта"? То кога някоя младеж е разбирала?
Много се дразня на многознайковците като автора на тъпата тема!
Извинете ме за грубия тон!