.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok

абе всичко си върви добре ОБАЧЕ...

обаче той снощи като си говорихме по телефона и като му казах "много ми е хубажо с теб" той ми каза.. и аз до ден-два ще се влюбя в теб, чувствам те адски близка и ти имам доверие...

нормално ли е за седмица да се влюбиш в някой и как определяте че сте влюбени в някой.. какво трябва да е поведението на един влюбен човек и дали това че не говори със силни думи за чувствата си, значи че не притежава силни чувства към мен..много въпроси.. очаквам отговорите ви

анитка
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

4ovek ili se vliubva ili ne!Kakvo zna4i 6te se vliubq v teb primerno do edna sedmica!Zvu4i mi sme6no izvinqvai no e taka pone az li4no ne moga da si dam srok i da kaja do 3 dni 6te se vliubq v X!
    Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...

Мега фен Аватара на iiirish
    това "и аз до ден-два ще се влюбя в теб" ми звучи като казано от устата на някое лапенце. никога не знаеш кога точно ще се влюбиш и в кого, така че думите му са абсолютно безмислени и безперспективни в това отношение.
    но ако мислиш да му вярваш да знаеш, че както днес е сряда в петък ще се събуди влюбен в теб

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Бе кви са тия глупости може да е харесва ама бъди сигурна че той наистина не знае истинското значение на думата любов щом си определя и до колко време и кога и в кой ще се влюби даже можеш да бъдеш сигурна в думите ми.Плюс това най трудното нещо да признаеш на някои колко силно го обичаш той ти го казва хем супер лесно и леко хем като някакъв вид обещание.Не искам да те разочаровам ама това не е любов и едва ли до 2 3 ще е възможно да премине в такава..
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Той вече те чувства близка.. и сигурно много те харесва. И може би просто още не осъзнава, че е влюбен. Или пък иска, ама страшно иска да си го внуши.
    Дано не е второто, защото е много трудно след като го осъзнаеш после.
    Ще се оправи.. не се притеснявай. А засега приемай думите като отговор поне на твоите чувства. И в двата случая му допадаш невероятно много и нещата ще вървят напред!
    Някъде огрява.

хахахаха тои ти обещал че ще се влюби в теб ? Или че ще те люби (секс имам предвид) до една седмица помисли малко...е погледни от добрата страна поне е откровен с теб, рядко се срещат такива
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Мисля че ти си важна за него и за този кратък период той се е привързал много към теб,но като че ли му е трудно да обянси какво изпитва и сам се е оплел в думите си."Ще се влюбя в теб до седмица?" Незнаех че за появата на едно чувство се слага срок!Недей толкова да обръщаш внимание на това,което е казал.Вие сте в началото на връзката си,тепърва ви предстои да опознавате нови чувства и емоции.Той иска да е с теб,ти искаш да си с него!Той те харесва,ти го харесваш.Това е най-важното.Другото ще си дойде постепенно

Мега фен
    Мисля, че преувеличавате. И мисля, че той изобщо не е наясно какво означава да обичаш, щом казва: "До 2-3 дни ще се влюбя в теб". Може да каже, че започва да се влюбва в теб, но да каже, че скоро ще се влюби, е глупаво и детинско.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    vse edno gledam i slu6am teen4eta po na 13/14 g kak si lafqt za lubov po tel-a ....how sweet xaa

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Ami milichka... momcheto te chuvstva blizka i sigurno ne e iskal da te zasegne i za tova e otvarnal na tvoeto t.n. priznanie po toq nachin... Nqma ot kakvo da se plashish Vlubvaneto ne stava v nqkakav srok kakto vsichki kazaha veche A tova che toi ne govori za chuvstvata si si e normalno... nie momichetata izrazqvame chuvtsvata si kakto s dumi taka i s deistviq, jestove i nai-razlichni postapki, dokato na momchetata im e po-trudno da govorqt za chuvstva, koeto ne znachi che ne gi izpitvat i ne iskat da gi spodelqt. Obrashtai vnimanie na negovite deistviq i moq savet e da ne go prishporvash sas silni izkazvaniq ot toq sort za da ne se chuvstva toi dlajen da ti otgovarq sas neshto koeto ne e siguren che izpitva Pokazvai mu chuvstvata si sas jestove i toi sam shte zapochne da ti otgovarq i da ti govori ...
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    със сигурност сте прави.. отново и отново...поне разбрах, че като съм с него не е нужно да си говорим за любов, но знаете как е.. в предишните ми връзки винаги момчетата първи са признавали чувствата си първи.. и постоянно сме си говорили за това кой какво изпитва и как се чувстваме заедно. Обаче сега не е така.. постоянно се гушкаме, целуваме, усмихва се след като ме целува.. но не се обвързва с никакви думи..това ме кара да се чувствам несигурна. може би и за това искам толкова да чуя, че му е хубаво с мен.. и малко да се успокоя. ама все пак си е тръпка да си с такъв човек и да чакаш с нетърпение всяка нежна дума и постъпка..
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Супер фен
    Не сериозно ама тоя яко те базика... Сори,ама си е така...

Фен
    Град
    Sofia
    LoVe_RuSlAn Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 10:24 pm Заглавие:

Бе кви са тия глупости може да е харесва ама бъди сигурна че той наистина не знае истинското значение на думата любов щом си определя и до колко време и кога и в кой ще се влюби даже можеш да бъдеш сигурна в думите ми.Плюс това най трудното нещо да признаеш на някои колко силно го обичаш той ти го казва хем супер лесно и леко хем като някакъв вид обещание.Не искам да те разочаровам ама това не е любов и едва ли до 2 3 ще е възможно да премине в такава..

NAPALNO SAM SAGLASNA !!!!!!!

Извинявай ...но и аз нещо не му вярвам....звучи много несериозно. ...или пък има много странно чувство за хумор....нз.Аз не бих му вярвала...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    "До 2-3 дни ще се влюбя в теб." Тази фраза говори достатъчно. Според мен, момчето не е наясно какво чувства, но е явно, че се е привързал към теб за кратък период от време.

Повече от фен
    opredeleno ne e normalno pak i da ti kaja edva li moje da se kaje na nqkoi OBICHAM TE za perioada 1 sedmica......
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

tova mi zvu4i kato nqkakuv spisuk s zada4i koito trqbva da izpulni!boje kak moje da ti kaje 4e do dva 3 dena 6te se vlubi v teb kato 4e li predi tova ima nqkakvi drugi angajimenti i kato gi ispulni 6te se vlubi v teb1 tova e kato da kaje6 sled dva dena 6te platq toka no ne i 6te se vlubq!skupa mislq 4e trqbva da se zamisli6 kakvo vsu6tnost o4akva6 ot toq 4ovek sled kato ima takava povurhnostna i nenormalna predstava za vlubvaneto!
    I’m on the outside I’m looking in, I can see through you, see your true colors, cause inside you’re ugly, you’re Ugly like me, I can see through you, see to the real you...

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    май сте прави.. не трябва много да го слушам какви ги приказва.. ще сме си заедно, докато ни е хубаво, няма смисъл да ми дава обещания, да ми говори за любов и прочее.. явно това го притеснява не е болка за умиране.. дано с времето всичко си дойде на мястото
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Samsara`f`
    4ovek ili se vliubva ili ne!Kakvo zna4i 6te se vliubq v teb primerno do edna sedmica!Zvu4i mi sme6no izvinqvai no e taka pone az li4no ne moga da si dam srok i da kaja do 3 dni 6te se vliubq v X!
    haha =D> =D> da we verno!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами всичко ще си дойде от само себе си-ако се влюби,влюби се,ако не-не.

Emi vij sa mojebi mom4eto ne 4e en izpitva ni6to kum teb, ami go e strah da priznae 4uvstvata si, za da ne go narani6.A spored men 4uvstva se pokazvat kato postoqnno iska da bude s teb, postoqnno te gu6ka i pokazva 4e mu e dobre s teb.abe spoko ima vreme i da si pokaje 4uvstvata :P
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си