.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Сме6но е

Guest

Сме6но е

Здр пи6а за6тото виждам 4е този форум се посе6тава от много млади хора.Та въпроса ми е какво смятате за 12-13-14 годи6ните пиклиовци дето се размотват с цигарите и сеправят на газари,ебът сена всеки втори ъгъл и т.н (говоря и за двата пола) за6тото на мен ми идва малко в пове4е да гледам такива 6туротии.Простоми е сме6но.Най-ло6ото е 4е бързат дапораснат а след време 6те се ядосват за изгубените моменти

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    mislia 4e tezi pikliovci i pikli niamat detstvo!!! az na teq godini neznaeh kvo e tva i o6te si igraeh s kuklite!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Здр мисля4е макар4е да има някаквакапка истина в това което казвъ6 неси много по-умен от тея 13-14 годи6нипиклъовци след като не може6 да пи6е6
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    Pleven
    da tezi sa naistina sme6ni.sme6no e da gi vidi6 kolko sa napereni kato durjat cigarata v ruka.
    ..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Има нещо вярно, в това, което казваш, но всеки има право да живее, както иска и както има възможност. Сега, дали го прави пълноценно или не, това е друг въпрос.

Град
    Pleven
    tova e vqrno.vseki ima pravo da izhivee jivota si kakto re6i,makar i lo6o i sme6no da e za drugite
    ..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...

nie kvoto i da kajeme nqma d aima nikvo zna4enie. pokolenieto si e takova, durjavata si e takav, awe ne6to ne e vred v cqlata sisitema. kvo da gi prai6 tiq pikliovci? v4era edno 1na 13 mi iska6e cigara, ne mu dadoh to me napsuva. e, kvo da napravq/ da mu teglq edin boi a znae 4 ene trqbva li? mi to are naoravo da gi izbieme,a? ei, za tva se ebavah...s genocida
    Jivota e samo edin - jivei go kato za posledno :P
    http://www.mindistortion.net/iwantyo..._am=dead_devil

Re: Сме6но е

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здр пи6а за6тото виждам 4е този форум се посе6тава от много млади хора.Та въпроса ми е какво смятате за 12-13-14 годи6ните пиклиовци дето се размотват с цигарите и сеправят на газари,ебът сена всеки втори ъгъл и т.н (говоря и за двата пола) за6тото на мен ми идва малко в пове4е да гледам такива 6туротии.Простоми е сме6но.Най-ло6ото е 4е бързат дапораснат а след време 6те се ядосват за изгубените моменти
    Много тъпо изглежда ... аз вчера като бях из сф гледам една на поправителни 8 клас е била с една ужасно къса поличка кафето в лявата цигарата в дясната ръка и си върти гъза. .. набуши ме здраво на смях като я видях ... изглеждаше достаа глупаво

Град
    По света и у нас
    Ами,докато по телевизията и навсякъде се толерира този начин на живот как да не започнат от малки.Преди да търсим вината в хлапетата трябва и по-опитните да се замислят.Вина имат и чичковците и леличките,които продават цигарите ,алкохола на непълнолетните 13,14,15 годишни лапета.Да не говорим за по-големите 20,20 и няколко годишни,които пък се възползват от лекомислието на пиклите и пилкльовците.Не е приятно,гледката е много грозна и трагична.За най-голямо съжаление ще си остане такава,защтото хората се замислят за това,след като станя някои гаф.Примерите са толкова много и секи се сеща поне за един-сигурна съм.
    Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ем...такъв е живота който им създават родителите и държавата

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Здр мисля4е макар4е да има някаквакапка истина в това което казвъ6 неси много по-умен от тея 13-14 годи6нипиклъовци след като не може6 да пи6е6 :?
    абе ти сложила ли си си някакви обици по нослето.
    май с анто те видяхме в Ексит но не бяхме сигурни:)
    и с червена коса ся
    Пий Бира За Да Станеш Човек

emi smeshno e..... no men li4no mn`me zabavlqvat tiq hora... mn`sa smeshni ... no tva si e tqhna rabota...
    P.S. ne 4e da ubidq nqkoi mi gi sujalqvam...

Град
    По света и у нас
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ем...такъв е живота който им създават родителите и държавата
    Да каза го много по-точно,ясно и кратко от мен =D>
    Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Е аз не съм чувал 12-13 годишни вече да извършват полови актове,освен цигани...А за цигарите е верно,всичките тия измислени гъзари са пълни несретници.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Мега фен Аватара на machoka
    Хайде стига глупости - 12 годишни българи не правят секс, защо не го разберете?!?

т. 11.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си