- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- boli li?...
momi4eta,iskam da vi pitam-boli li purviqt put?pls,kajete,6toto iskam da znam va6eto mnenie!...
Banda narkomani,piqni,zalqni,ot jivota pre-e*ani...
Боли.
ми боли е искаш ли ку е
a posle,sledva6tite puti boli li,6toto edna fr mi kaza,4e vodi polov jivot ot 2godini,i o6te q bolqlo stra6no mnogo.poneje iskam da pravq sex,subiram malko pove4e informaciika.blagodarq vi predvaritelno
Banda narkomani,piqni,zalqni,ot jivota pre-e*ani...
Следващите пъти боли, но само в началото. Тази твоя приятелка не е навлажнена, затова я боли. Това е най-важното. Всяка жена я боли, ако е суха.
няам думиа вие пЪ не може ли да сте по внимателни кво я наплашватя ебахму*
По-добре да си с идеята за лошото, за да не си изненадан неприятно.
при мен не действа тва повярвай миПървоначално написано от `Death`Whore`
има различни хора
Боли!( не се умира от болката,поносима е ) ,но боли!
2 т. от правилника. Бан на профил
100% боли по малко отлколкото да ти режат палеца с резачка братооо!Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
Надявай се на най-доброто , а се готви за най-лошото ..![]()
НЕ БОЛИ-СПОКОЙНО-НЯКОЙ СИ ЗАВИРАТ ПО 30 САНТИМА ВИБРАТОРИ,КРАСТАВИЦИ И ЕДИН КУП ДРУГИ РАБОТИ-И НИЩО ИМ НЯМА-ТИ ОТ ЕДНО пишленце СЕ ПЛАШИШ![]()
Ами рядко се случва да не боли.Ами да,боли,но при всеки болката е различна-по-слаба или по-силна.
Ami vij mila-vseki organizam si e razlichenpri vseki bolkata e razlichna.Naprimer men pochti ne me boleshe,daje nqmashe i kapka krav,no pri edna moq priqtelka tochno obratnoto-dosta q e bolqlo i e imalo povechko krav.No pri vsichki sluchai ne e bolka za umirane,taka che spokoino
![]()
rusenskata sekciaa disekciaa
iskam da znaesh 4e nqma mqsto za platina na moqta sekcia
pri vsi4ki razli4no sum 4uval
bolqlo she te porashiri malko s prus4eta i si4ko she e to4no slu6ai dqdo fu4o
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Az na skoro go napravih i bole6e,no ne koi znae kolko mnogo prejivqva se nqma kak![]()
Мен пък не ме боля изобщо! Само първите 10-тина секунди усещането беше някак странно. Е вярно, че и физиката на самото момиче има значение, обаче 1 съвет: само, когато сама усетиш, че си готова за това и когато знаеш, че това е точния човек, който държи на теб и би направил всичко, за да се чувстваш ТИ добре!
estestveno 4e boli......savsem normalno e se pak purvi put e e takam xxaxaxaxa
![]()
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Da, boli, men mnogo, ama naistina mnogo me bolq...zatova i purvite 1-2 puti ne stana. Prosto spored men nai-dobriq variant e da te e vuzbudil mnogo i da stane vs rqzko,a ne bavno, za6toto bavno bolkata e neopisuema...Yspeh!
Как ше те е боляло много ве!Изпитвала ли си болка от вадене на коршум от гърбъ а? Е това е болка е ко се оплакваш е!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Зависи от девствената ципа,може и да не те боли,попринцип боли и 2,3 път и когато не си влажна.Първия път е добре много да си възбудена да те боли по-малко.
еми ако е някой ''КЪРТАЧ" ще те боли дамм![]()
MI zavisi mn priqtelki kazvat 4e gi e bolqlo no men ne me bolq vseki razli4no.![]()
мен пък изобщо не ме болеше и съм страшно благодарна за тва![]()
явно си зависи от тялото и при всеки е различно![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.