- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- molq za savet4e
Na 16 sam, m, i molq za savet4e vsi4ki opitni i 6edri da pomognat . Otkak kamdidatstvah sled 7 klas po4uvstvah samotata.U4eh do 7 klas s brat mi v edin klas.Sled kato se razdelihme(u4im sa v razli4ni u-6ta) se radvah 4e nema da dela u4ebnici i da go 4akam da tragnem za u-6te. No vsi4ko se okaza samo iljuziq.Misleh si 4e 6e si namera vednaga priqteli, a se okaza 4e horata s koito naj mnoo ob6tuvam sa mi vsa6nost samo poznati. V na4aloto na 9 klas se zapoznah s edno momi4e .Be6e interesno no sled tva se okaza 4e ne e moj tip.Sa6to iskah da "svala" edna moq sau4eni4ka no tq ve4e si ima6e gadje. Taka 4e ne uspqh da si hvana gadje prez 9 klas, a za jalost vakanciatq dojde. I kato dojde vakanciqta zapo4nah pove4e da stradam ot depresiq,da se 4uvstvam samoten.Zapo4nah da gubq radost,udovletvorenie ot zivota; ne moga da se koncentriram i 4esto sam tazen melanholik.Neznam kvo da napravq s tozi problem.A ne iskam da tormozq nikogo ot moite blizki i semejstvo za6toto pove4eto ne me razbirat.Iskah da si namera rabota no planovete na roditelite mi za moreto mi provaliha planovete.Sa6to kogato ne ob6tuvam s priqteli zapo4vam da si mislq 4e sam gej. I zatova molq vi "priqteli" pomognete mi ili pone mi kazete ne6ti4ko kak moga da se prebora s depresiqta i samotata; ne bih iskal da stigna do lekarstva.I mislq 4e bez samotata i depresiqta 6e moga da se vljuba i da se 4uvstvam palnocenen.
Blagodarq vi predvaritelno!
emi kf0 da ti kaja..gadn0 se polu4ava no pogofori s tfoq brat...ako toi izliza pofe4e izlizai s neg0 ili puk ako i dfamata ne izlizate..izlezte samo dfamcata se 6te namerite nqkoi poznat..f ob6ti linii suveta mi e da izliza6 pofe4e....zabavlvai se...4ati..xax....i mene me tegne6e samotata no ve4e vseki den izlizam s pr-li i si4ko e 0k...uspeh...
Постараи се да излизаш повече на вънка и да общуваш с повече хора така постепенно ще си намериш и определена среда от хора ако мога така да се изразя в която да се чувстваш пълноценен като човек в която всеки ще те разбира и ще ти помага.Като за начало започни да излизаш с брат ти щом с него се чувстваш най добре с в времето ще си намериш и нови приятели с които да споделяте дните веселията и да имате обща приказка.Все пак сме лято и мисля че не си зает с учение или нещо от сорта огъва можеш да действаш!Успех!
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Blagodarq za saveta. Vse pak o6te ne6to mi trqbva: 6tom ot u-6te ne namerih veseli i interesni priqteli, i okolo sporta ne namerih priqteli bihte li mi kazali nekvi qki mesta za zapoznavane? Za6toto ne iskam da izglezdam na dosajda6t hlapak.
моят савет е да си купиш една баскетболна топка и отиваи на някое местенце дето има хора дето играят баскет ! Малко по малко ще се запознаеш с тях и малко по малко ще си намериш и приятели гарантирам а пък си спортът е яко нещо според менети как мислиш ?
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Mnoo super =D> , mnoo ti blagodarq Jimito i mislq 4e sportat e mnoo vazen i perfekten za namirane na priqteli. Super mnoo 10x i na druigite za savetite!
predlagam ti da izliza6 pove4e i da se zabavlqva6.Otidi na kino , na diskoteka ili nqkade , kadeto se sabirat mn hora i badi ob6titelen.Uspeh![]()
ami vij.. ako nqmash priqteli naistina vlizai v chata .. vkluchvai se na kogoto si poiskash..tam shte namerish mn novi priqteli..ako iskash nameri i men ^HiLaRy^ v #the^good^life ... ai uspeh :}}}}}}}}}}}}}{{{{}}}}
Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!
Интернета има много сайтове за запознанства там освен приятели можеш да намериш и гаджета ала бала![]()
ами ако подържаш връзка със старите ти съученици(от 7 клас) излез с тях поразсеи се.поразходете се по мъжки,отидете на диско запознай се с нови хора и момичета
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
taka e .. az sam sportist ot 7 godini... sq sam na 19g. i moga da kaja ,4e nai-dobrite mi prqteli sa ot trenirovkite ,a sy6to i 4e nai-hubavite mi prejivqvaniq sa svarzani s tqhПървоначално написано от amigo
![]()
vse pak za tova ,koeto napisa o6te v na4aloto .... emi kakvo da ti kaja ne si samo ti taka... vseki e imal takivi momenti v jivota.... !![]()
Ами обстоятелствата явно не са били на твоя страна,но недей да се отчайваш.Има една реклама на спрайт-момичетата усещат ако отчаяно си търсиш гадже и именно тогава е най-трудно да свалиш някоя.Като за начало ако проблема е в тези твои познати се опитай да си намериш по-свестни и най-важното ИСТИНСКИ приятели.Най-добре ще е ако влезеш в някоя компания,където има и момичета.може пък и да намериш сродна душа,а дори да не е така ще можеш да ходиш с тях на дискотека и пак ще имаш шанс да се свалиш с някоя.По-добре вместо да се депресираш да се опиташ да направиш нещо по въпроса,а веднъж намериш ли си приятели и гадже според мен ще се почувстваш по-добре.
Едва ли си гей!Привличат ли те мъжете ако не определено не си гей!Просто си отчаян...Отиди на дискотека и поразпусни!Купи си нови дрехи...Ходи на фитнес,на басейн,все ще се запознаеш с някой!УСПЕХ!Първоначално написано от amigo
Mi sa mislq da se premesta v drugo daskalo v 10 klas. Milsq i 4e tva e dobar variant. I sa6o taka kato pro4etoh edna druga tema za edin 19 godi6en i razbrah 4e ima i po zle i nqkak si kazah 4e 6e uspeq.Super mnoo vi blagodarq!Naistina toq forum e bukvalno rajski kut!I uspehi na vsekigo pomaga6t v nuzda!![]()