Na 16 sam, m, i molq za savet4e vsi4ki opitni i 6edri da pomognat . Otkak kamdidatstvah sled 7 klas po4uvstvah samotata.U4eh do 7 klas s brat mi v edin klas.Sled kato se razdelihme(u4im sa v razli4ni u-6ta) se radvah 4e nema da dela u4ebnici i da go 4akam da tragnem za u-6te. No vsi4ko se okaza samo iljuziq.Misleh si 4e 6e si namera vednaga priqteli, a se okaza 4e horata s koito naj mnoo ob6tuvam sa mi vsa6nost samo poznati. V na4aloto na 9 klas se zapoznah s edno momi4e .Be6e interesno no sled tva se okaza 4e ne e moj tip.Sa6to iskah da "svala" edna moq sau4eni4ka no tq ve4e si ima6e gadje. Taka 4e ne uspqh da si hvana gadje prez 9 klas, a za jalost vakanciatq dojde. I kato dojde vakanciqta zapo4nah pove4e da stradam ot depresiq,da se 4uvstvam samoten.Zapo4nah da gubq radost,udovletvorenie ot zivota; ne moga da se koncentriram i 4esto sam tazen melanholik.Neznam kvo da napravq s tozi problem.A ne iskam da tormozq nikogo ot moite blizki i semejstvo za6toto pove4eto ne me razbirat.Iskah da si namera rabota no planovete na roditelite mi za moreto mi provaliha planovete.Sa6to kogato ne ob6tuvam s priqteli zapo4vam da si mislq 4e sam gej. I zatova molq vi "priqteli" pomognete mi ili pone mi kazete ne6ti4ko kak moga da se prebora s depresiqta i samotata; ne bih iskal da stigna do lekarstva.I mislq 4e bez samotata i depresiqta 6e moga da se vljuba i da se 4uvstvam palnocenen.
Blagodarq vi predvaritelno!