- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми..
ЗНАЧИ..
тази жена живее с впечатлението че съм
перфектна във всяко едно отношение.
разправя че мога да бъда пълна отличничка
(била съм гениален математик..само че ме мързяло)
че мога да се занимавам с мода(като модел имам предвид)
(дабе..с моите мизерни 160 :Д)
понеже уча в балетно у-чилище на индивидуална
форма на концерта тя каза че съм била най-добра
при положение че има едно момиче което събра погледите
на всички,влючително и на мен..
и така.
проблема се състои в това
че тя иска да говорим за МОИТЕ
проблеми и като и кажа нещо от
сорта на "В училище изоставам" тя
казва"Това не е възможно,та ти си толкова умна"
и вече ми се налага да уча всяка свободна минута...
за да не разваля нейния идеал..
няма такова нещо като идеал за мен защото венъш маминка като види че деистваш според неините очаквания ще вдигне летвата нагоре и по-нагоре и по-нагоре такаче аз ти препоръчвам така : изгради си една схема по която ще деиствашПървоначално написано от likeyou
давам ти пример:
Аз днеска ще уча по 2-3 часа на ден след като се пребера от даскало и ще отида до магазаина за 15 мин и ще направя това и това
така става добре защото маика ти вижда че ти си имаш свои планове за живота и ще си ги следваш по свои начин
ако всеки беше това което тяхните искат да стане земята щеше да е пълна с доктори ,фармацевти ,инжинери ,специялисти бля бля бля
ami tq ti e maika i za neq ti si nai-nai ot vsi4ki tvoi vrustnici,sau4enici i t.n.davai tolkova ot sebe si,kolkoto iska6 ti,za da postiga6 SVOITE celi,a ne celite na maika ti za teb i 6te se krotne sled vreme
P.S.-ne vijdam ni6to lo6o v tova maikata da ima golemi iziskvaniq kum deteto si.edin den 6te razbere6,4e tq e 4oveka,koito te ceni nai-mnogo i iska nai-dboroto za teb.Nqma muje(saprug),nqma priqteli....ot opit ti govorq!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
хъх.
дап.
знам че тя иска най-доброто.
обаче тя не възприема моите проблеми и изобщо
не разбира например като и кажа че съм напълняла и че трябва
да ходя на фитнес тя казва..напълняла ти...винаги си си била такъв
клечо и ей такива разни..
: )( :
Ти се радваи защото има пък някои майки който опрекват децата си че са най лоши във всичко и че не се справят със нищо!По добре да са като твоята от колкото за нея да не можеш да направиш и най малкото!
Моята пък се ме опреква, че нищо немога , че нищо нестава от мен![]()
![]()
. И например като се скарам с някои дори и да е негова вината тя обвинява винаги мен..казва ми, че по лоша от мене няма..Абе по добре си е твойта..хич не е приятно да опреква и обижда собстената ти майка. По добре да те има за перфектна
![]()
[[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]
а..това с компютъра не го коментирам..
ама иначе..да..
май е по добре от колкото да ми се
натяква че не струвам.поне някво самочувствие
се опитва да ми изгради..
: )( :
Поговори с нея.Перфектни хора няма, а и според мен не е хубаво да говориш на детето си постоянно ' брей, че си умно'
Stay up all night with the stars *