Hi na vsi4ki!Nz dali e imalo takava tema,ama 6te ne sum q vidqla.Iskam da vi pitam dali ste se napivali zaradi mom4e poradi kakvato i da e pri4ina???Az sega se napih i pi6a,i az nz za6to go napravih??Nali bqh dala edna tema za "kak da privleka vnimanieto mu{ .v neq pisah 4e mn haresvam mn edno mom4e i o4no tova mom4e dnes sme se vijdali non stop i postyoqno me gleda6e i mi se usmihva6e,kato mina pokraii nego i si govori ne6to s fr si i gleda kum men.Az pinah malko za kuraj i za smelost 4e ina4e ne moga da se zapoznaq s nego.V smisul ne da se darja kato piqna(malko pih).Kazah na sestra mi da otide da amu kaje 4e edno momi4e iska da se zapoznae s nego i 6te go 4aka edi kade si.I sestra mi idva sled malko a az trapna v o4akvane,surceto mi bie s bqsna skorost i sum razvalnuvana i tq mi vika:cotoram"nqma go,oti6al si e!"kato 4uh mi ide6e da revna.6toto i bez tova bqh piinala.I otidoh i izpih o6te mn biri i taka.sega se pribiran i edvam pi6a.Mn ni e gadnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.a vie bili li ste se napivali zaradi mom 4e?Moje i da ne e prepivane de kakto pri men