- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръснете ли си половите органи?
някой може ли да ми препоръча някоя кола маска защото аз се бръсна от долу но вече не искам с бръсначката,а за козметик о6те не съм добила смелост,пробвах лентичките на veet (сините за чувствителна кожа май бяха) но аз ги пробвах на подмишниците и нищо не стана,не знам дали има нещо по особено при употребата им
mhm
Ми бръсна се да-не ми е кеф някви косми да ми се мандахерцат а и да не говорим че не е яка гледка.Къси косми да-ама някви къдрави гнусни огромни НЕЕЕ...
saglasanaПървоначално написано от miloto_girl-4e
Nie moje6tite,vodeni ot neznae6tite,var6im nevazmojnoto za kefa na neblagodarnite.I sme napravili tolkoa mn.,s tolkova malko,za tolkova dalgo vreme,4e ve4e sme se kvalificirali da pravim vsi4ko ot ni6to.
mi mnogo qsno 4e 6te se brusna nqma da hodq kato nqkoi hrast ot dolu mnogo e grozno i nehigieni4no sporred men !vijdala sum momi4eta po banski na koito im visqt kosmi ot dolu mngo e gnusno !!!
Аз също съм на това мнение.Това,че се бръснете,не означава,че като не се къпете и миете няма да завуните.Първоначално написано от _crazy_baby_
И яз съм виждал![]()
ужас :ОПървоначално написано от protoss
Да, бръсна се! По-приятно ми е.
Да,правя го и така се чувствам секси![]()
Много по готино е!![]()
Ами аз започнах с бръснене после кола маска и сега съм твърдо на лазерна епилация скъпо е но е доста надежден начин защото косъмчетата оредяват стават по меки и растат доста бавно докато в един момент почти изчезват![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
welcome back into the real world