.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: KAK MISLITE?

Hybrid View

Guest

KAK MISLITE?

Nai dobrata mi priqtelka hodi s edno mom4e ot moq klas s koito sme mn dobri priqteli su6to...predi nqkolko dena tq mi kaza 4e ne go haresva,a hodi s nego samo zapred ostanalite.ne mislq 4e postupva pravilno vie kak mislite

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ако питащ мен постъпва глупаво -че зашто като не го харесва ходи с него ? за пред другите -че да не е в детската градина че схте се фука ..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

mi mislq 4e si e tqhna rabota kakvi sa otno6eniqta im i ne e mn pravilno da im se burka6.Ako ne ti haresva kak se durji s nego,purvi govori s neq i se opitai da q obedi6,4e e lo6o da go mami i e po-dobre da my kaje istinata.Vuzmojno e tq da govori taka samo pred teb,ako si misli 4e i ti go haresva6 i ne iska da te narani
    Nikoga ne se razdelqi s usmivkata si,dori kogato ti e tujno...ot kude da znae6,moje to4no v tozi moment nqkoi da se vlubi v neq

Postupkata i e mnogo glupava. Vse pak vie ne ste deca v 1 klas. Interesno mi e kak tq si obqsnqva "za pred drugite". Trqbva da se zamisli dali tova, koeto pravi e chestno sprqmo momcheto. Ako iskash pogovori s neq i se opitai da i obqsnish, che postupkite i sa glupavi.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

I spored men postapva glupavo!No mislq 4e ne trqbva da se mesi6 v otno6eniqta im!Za6toto moje i ti da izleze6 vinovna ako se razdelqt!
    Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не е права естествено.Така си играе с чувствата му,ако той има такива.Не мога да я разбера защо го прави.Поне я убеди да престане,защото ще стане по-зле.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами според мен,не постъпва правилно,даже бих казала,много глупаво постъпва,тая показност е много тъпо нещо....
    а ти щом си му добра приятелка,можеш да поговориш с него,както и с тази твоята фр-ка,за да се изяснят,кажи и че това което прави не е правилно
    f@nt@zi@

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    ами според мен,не постъпва правилно,даже бих казала,много глупаво постъпва,тая показност е много тъпо нещо....
    а ти щом си му добра приятелка,можеш да поговориш с него,както и с тази твоята фр-ка,за да се изяснят,кажи и че това което прави не е правилно
    Оооопределено си права... Ама се съмнявам френдката след разговора да скъса момчето .. Ама знам ли наистина поговори по добре и с двамата.Обаче има и един друг момент , че след като говориш с момчето тая твойта френдка може да разбере , че ти си му казала и да се изпокарате . Помисли добре преди да предприемеш каквото и да било

супер тъпа постъпка
    2 т. системно.

ami az misla 4e malko q haresvash ama shtom kazvash 4e ste mnogo dobri prieteli ti vqrvam,a po vaprosa za drugoto mom4e mislq 4e tva da hodish nasila s nekoi e mnogo smeshno
    \/

Мега фен Аватара на iiirish
    е, много ясно, че не постъпва правилно. а ти ако си мислиш да му кажеш по-добре недей. остави ги да се оправят сами, няма вечно да е така. когато си мълчиш за някой неща (особено които не те засягат лично) можеш да си спестиш много главоболия, като например да те замесят в цялата тая история и накрая да обереш пешкира

Guest
    heh... kolko e jalka tvoqta prqtelka... da predadesh istinskite si 4uvstva i pristrastiq samo i samo za da se izkarash prez drugite ... da se pokaje6...

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    според мен не постапва добре за6тото по този на4ин тя го наранява,лъже го а тя само се фука пред приятелите си
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Определено постъпката й е ужасна.Много лошо е да си играеш така с чувствата на човек,който няма никаква вина.Сега тя си мисли че не прави нищо нередно,но ако това се случи някога на нея,ще разбере какво значи да страдаш.Момчето не е вещ,че да се фука с него пред останалите.Поговори с нея,кажи й че постъпва зле,че ще е най-добре да скъса с него,ако не иска да го нарани още повече.Ти си й най-добра приятелка,би трябвало да те послуша

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    да, глупавичка е..
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Че глупавичко е постъпила няма спор,но ако питаш мен по-добре не и се меси щото после може теб да изкарат виновна.. смисъл колкото и да ти добра приятелка тва си е нейния живот и тя решава кво да прави..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Глупаво е...Може да нарани много момчето,не мисля,че трябва да предприемаш нещо важно в живота си,без ТИ да го желаеш.По-добре да не го лъже,а да скъса с него
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен

Re: KAK MISLITE?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Nai dobrata mi priqtelka hodi s edno mom4e ot moq klas s koito sme mn dobri priqteli su6to...predi nqkolko dena tq mi kaza 4e ne go haresva,a hodi s nego samo zapred ostanalite.ne mislq 4e postupva pravilno vie kak mislite

Както и да постъпва,по-добре недей да се бъркаш в чуждите взаимоотношения!

mi mn gadno prai ama tova si e neina rabota.kakto kaza Krem4eto ne im se mesi posle da ne kajat 4e ti si vinovna 4e se opitva6 da gi razdeli6 i nz si ko znam li gi horata...!
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

ne e prava,no i ti ne si prava da im se me6i6 vav vrazkata(ako moje da se nare4e vrazka tova)

Повече от фен
    tazi neina postupka ne e mn dobra,za6tto si igrae s 4ustvata mu a i ako se zadulbo4at i tq go zareje 6te e mn slojno
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си