.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)

Въпрос към момичетата

Да си представим, че имате гадже.Той обаче иска да ви види как се целувате с момиче.Е, бихте ли целунали момиче (със език,дълга и страстна целувка)само и само за да доставите удоволствие на приятеля си?

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Много ясно че няма !!! Той ако ме обича няма да ме накара да направя нещо против волята си!Пък и аз няма да го направя деее

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

:)

ахха ами аз бих го направила.. щото и съм го правила.. няма нищо лошо от една целувка с момиче.. се пак нали сме си момичета ,пък и доста момчета си падат по такиа работи.. та такам :РР

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    mn qsno 4e bih go napravila... hahha estestveno 6te e s nqkoq qka moq priqtelka,no vapreki vs ne mislq 4e 6te poiska da go napravq
    Love you Kris !!!

Фен
    Град
    Plovdiv
    E za kvo puk da ma kara - az sum se celuvala po sobstveno jelanie i nishto ne mi prechi pak da go napravq , poneje ne sum se kiss samo 1 put \/

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Ако той се съгласи да целуне момче,само за да ми достави удоволствие на мен,ОК.
    Не виждам защо трябва да се правя на лезбийка,за да удовлетворя комплексарские малолетни фантазии на някой недорасленик.Щяло да му достави удоволствие...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Мега фен
    Веднъж целунах една патка само за да видя какво е да целунеш момиче просто така. Тя се целуваше гадно, а дори да се целуваше хубаво, пак нямаше да ми хареса. Целувката е израз на чувства и не бих я направила заради друго, освен тях.

Повече от фен
    Аз бих го направила заради себе си ,а не заради прищявките на някой друг.

vednyj edna priqtelka me beshe celunala ei taka prosto priqtelska celuvka i gadjeto mi se rasyrdi i vaobshte ne mi dava da pravq takivq takiva neshta,tyi che mn se samnqvam da me kara che i da iska da me gleda na vsichkoto otgore
    Bydi shtasliv s tova,koeto imash dokato se borish za tova koeto iskash!!!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Ми ако аз искам-да...Ако не искам НЕ

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Целувката е израз на чувства и не бих я направила заради друго, освен тях.
    iskam da otbeleja 4e me kefish... nabludaval sam tvoi postove i vinagi kazvash mnoo pravilni neshta \/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе може и да му се иска,ама той си знаече от мен такива неща няма да види!

Guest
    Целувката е израз и на страст и ако имам желание да го направя, бих. Но не за да покажа страстта си към момичето, а към приятеля си

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Целувката е израз и на страст и ако имам желание да го направя, бих. Но не за да покажа страстта си към момичето, а към приятеля си
    Това животно тука съм аз
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Ако той се съгласи да целуне момче,само за да ми достави удоволствие на мен,ОК.
    Не виждам защо трябва да се правя на лезбийка,за да удовлетворя комплексарские малолетни фантазии на някой недорасленик.Щяло да му достави удоволствие...
    Мис, по-спокойно го давай.
    Мерси за отговорите =)

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    absurd ne bih kvoto i da stava ne bih kogatoi toi se celuva s mom4e dulga i strastna celuvka s ezik bih se zamislila ina4e ne

Повече от фен
    amii da to nqa nishto losho v tva pak i ne samo na nego she dostavish udovolstvie taka i 3-mata sha sa kefite
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Ми ако толкова му се ще на момчето, кво пък толкова, не ми е неприятно да се целувам с момичета, вече доста пъти съм го правила по различни поводи.

Ne bih go napravila. A toi, ako me obicha ne bi me karal da pravq takiva neshta.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Ne bih go napravila,a i ne mislq,4e toi 6teme nakara da pravq takiva ne6ta.Vse pak v celuvkata vlaga6 nqkakvi 4uvstva,a taka da se celune6 s nqkoi,za da dostavi6 udovolstvie na drug...ne vijdam smisula.IMa6 si gadje do teb,koeto da celuva6,a ne nqkoq si tam.

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    mi za6to ne pravila sam go no ne za da dostavq udovolstvie na nqkogo (ne sam lesbiika)6te mi e interesna reakziqta na priqtelq mi

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако наистина го иска от мен,значи във връзката ни има доста сериозен проблем.Не,не бих му доставила това "удоволствие"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си