- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- znaqt li va6ite?
koi ot vas sa vzimali narkotici i roditelite im znaqt?
Banda narkomani,piqni,zalqni,ot jivota pre-e*ani...
Наркотици - пас
нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?
Не на наркотиците![]()
New blood joins this earth
and quickly he's subdued
through constant pain disgrace
a young boy learns their rules
drugs SUCKKKKKKKKK
не съм взимала, такаче няма какво да научават![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Абсолютно те подкрепям!!!Първоначално написано от RockMan
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
ГЛУПАЦИ!! НЕ ВИ ПИТАТ ДАЛИ СТЕ ЗА НАРКОТИЦИТЕ ИЛИ ПРОТИВ, А ДАЛИ ВАЩЕ ЗНАЯТ! СИГУРЕН СЪМ ОБАЧЕ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС НЯМАТ ИДЕЯ КАКВО Е НАРКОТИК! ЧУВАЛИ СТЕ ОТ НЯКЪДЕ - ТРЕВА, КОКАИН, ХЕРОИН, АМФЕТИ, ЕКСТАЗИ И ТОВА Е... И после ходите и разправяте не на наркотиците.Като толко сте против наркотиците не ползвайте - кофеин, алкохол, какао!, захар!, сол!, пиперин!, никотин, капсаицин (ако случайно знаете какво е това)...
mi ne ne znaqt
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Можем да добавим и 70% От лекарствата.Първоначално написано от Анонимко
Първо тревата не е наркотик. Аз си пуша тревица, баща ми знай![]()
![]()
![]()
, между другото аз му казах, човека много добре е запознат с тревата затова нямах проблем с него, аз с майка ми, малееее, като тръгна да ми изнася едни лекций къв съм щял да стана, кви ЛСДта кфи чудесий, аз това и на снимка не съм го виждал, пък камоли да си позволя да си купя, чувал съм че струва повече от живота ми, така де
![]()
Не знаят слава богу(като не броя тревата за наркотик)
Мнението се променя-майката научи...Нищо не се промени честно казано :P
не знаят и дано да не научат![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Ами ако броим тревата, знае. То аз и друго не употребявам, беше ми
намерила тревичката в чекмеджето, и само ме попита дали пуша, аз казах, че да, и това беше. И са наскоро нещо си говорих с брат ми в icq, тя взела, че прочела хистърито, и пак същата история общо взето...
Give me your best shot motherfucker!
am moita maika me e xvashtala 1 i as zex 4e i kazax 4e samo sam porobvala no ne sam i kazala 4e mi e xaresalo aaxxaxa
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Няма какво да научат.Те не са ме виждали пияна....Първоначално написано от miloto_girl-4e
абсолютно си прав, гостенино.Първоначално написано от Анонимко
по темата - знаят че пия алкохол и кафе. за цигарите мисля че знаят, но аз не съм потвърдил официално. за трева - не знаят.
Аз съм пушила трева и майка ми знае, но аз само веднъж и то колкото да видя какво е и й обясних и тя ме разбра
Не знаят...ама ако разберат...даже и аз не знам кво могат да направят щото и двамата са някви параноични и идея си нямат от такива работи.Бащата само ако намери трева в мен или дори OCB-та съм сигурен че ще ме изкара най-големия наркоман....не знаят и дай боже да не разберат никога
Първоначално написано от RockMan
prav si batka,az predpo4itam da sam dobro momi4e vka6ti i kakvato si poiskam navan, ako 4ovek e vnimatelen i ne si igrae sas sadbata nikvi problemi nqma da ima.... az sam se pribirala vka6ti napalno neadekvatna no vinagi sam namirala na4in da kaja dobar ve4er kak ste laka no6t... pak kazvam ako ne poema6 izli6ni riskove nqma da ima6 problemiПървоначално написано от sl1ck3r
Не съм взимала и не смятам да взимам!![]()