.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: nqkolko dumi4ki

Guest

nqkolko dumi4ki

zdr,az sum na 15,i ima 1-2 dumi4ki koito mn me mu4at...nz kvo zna4at i me e sram da popitam priqtelite mi... diafragma,federoski(mai taka be6e),prostata [-o< [-o< [-o<

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%...B3%D0%BC%D0%B0

misss_sexi написа:
    bihte li praili federoski(tfa e da lije6 gaza na nqkoi)
    http://bgteen.us/forums/viewtopic.ph...7af5d36a56622b

простата може да е проста (жена явно) с член -та
    има едно модерно ново постата тва май са им там напушванията някви такива работи-> постата - напушването. тва е май.

prostata e mujka jleza

Guest
    Леле като се научите да пишете като хората евентуално може да се разбере какво се иска.

Диафрагма Метод за защита от забременяване.Ефективност 85 to 96% поне за това си говорят приятелките ти.

Простата както са казали по горе е мъжка железа с пряко и не пряко действие върху половия живот.

И феде-глупостите са казали какво са.

Guest
    diafragma s16to taka e i plosak myskyl razpolojen pod belite drobove, tq igrae golqma rolq pri vdi6vaneto i izdi6vaneto

ot: Stan4o

Guest
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B8%D0%B0%D1%84%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%BC%D 0%B0

misss_sexi написа:
    bihte li praili federoski(tfa e da lije6 gaza na nqkoi)
    http://bgteen.com/forums/viewtopic.p...7af5d36a56622b

простата може да е проста (жена явно) с член -та
    има едно модерно ново постата тва май са им там напушванията някви такива работи-> постата - напушването. тва е май.

Простотиооооо....немаш край!!!
    Простата е жлеза при мъжете нещо свързано с уринирането ама не мога за нея да ти дам точно обяснение.Диафрагмата е една от жлезите с вътрешна секреция, които регулират отделянето на хормони ж организма.
    А федероски - федерки знам че се казва е когато некой лиже гъза на другия.Като шпакли само че по гъза
    Сорка ако за простата и диафрагмата определението ми е не точно ама не си спомням сичко от учебника за 8 клас

Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Простата е жлеза при мъжете нещо свързано с уринирането ама не мога за нея да ти дам точно обяснение.Диафрагмата е една от жлезите с вътрешна секреция, които регулират отделянето на хормони ж организма.
    А федероски - федерки знам че се казва е когато некой лиже гъза на другия.Като шпакли само че по гъза
    Сорка ако за простата и диафрагмата определението ми е не точно ама не си спомням сичко от учебника за 8 клас
    Още по-точно:
    Диафрагма:Сухожилно-мускулна преграда,отделяща гръдната кухина от коремната при човека и другите бозайници. Играе роля и при дишането.

Простата:Жлеза с външна секреция у мъжа с големина и форма на кестен.

За федероски вече ти обясниха.
    Надявам се да съм помогнала.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Хаха. Ами диафрагмата е нещо като пръстен, по-точно гумичка, която се поставя на шийката на матката (надявам се знаеш какво е шийката матката) преди полов акт и пречи на сперматозоидите на навлязат в матката. За да е по-ефективна, се намазва със спермициден гел, който убива сперматозоидите.
    Простатата е жлеза в външна секреция (знаеш ли какво е това?), която се намира под пикочния мехур и излива секрета си, който прави прави сперматозоидите подвижни. А само подвижните сперматозоиди имат оплодителна способност.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Guest
    eii mersi mn,ve4e znam si4ko aide mersi mn na si4ki i do soro \/

Повече от фен
    ti na kolko si????????????????????
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от yo-ma-nigga
    ti na kolko si????????????????????
    86

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си