- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated by W.I.M: С какво спите облечени ? :)))
s pijamki :PPPPPP
mи аз спя по пижама,ма не с дълги ръкави и крачоли а без ръкави и нещо което плирича на къси панталонки почти до колената,незнам как му се вика,а през зимата с лека пижама или пък с ношница(мн рядко)
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Лятото по потник и къси панталонки,а през зимата с някоя пижама!
mi zimata spq s pijama a lqtoto ako mi e toplo si spq samo po pra6ki a ako e po hladno nankam s edna bqla teniska deto mi e mn dylga![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
mamka mu mnogo tapi faprosi ima v toq forum,ama toq...bie vsi4ki(a si tragnala da me kritikuva6,4e sam otbelqzval v kalendara).kakvo te interesuva kak spq.s kakvo 6te ti pomogne tova.
ami po beznishto.......a sega vsichki li ste dovolni?![]()
![]()
![]()
Зимата с пижамка,а лятото със сатенена нощничка.
Mi razlichno... zimata s pijamka zadaljitelno... a prez drugoto vreme... po belio ili s nqkoq noshnichka (ako imame nqkakvi gosti primernovse pak ne moga da im se raznasqm gola
) i golichka sam spala ama ne mi e mn udobno da vi kaja ...
vapreki che kato ne si sam e extra
![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
I az taka.Първоначално написано от fashion_f
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
samo po boxerki\
/
ami i zimata i lqtoto po bokserki i potni4e
ne ponasqm pijami :P
по боксерки![]()
обичам дениту ми{}
prez zimata sum s pijama a lqtoto po belio ili po no6nik4a
Зимата с нощница....лятото по боксерки ако е многог жега гол :Д
Аз също,но какво прави тази тема в "Любов"?Първоначално написано от stasi_girl
Nikoga ne spq s no6nica,dori i prez zimata.Po princip spq po bokserki ili pra6i i na gore s nqkoi tynyk potnik.Zimata nai 4esto po teniska i bokserki![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
и аз такаПървоначално написано от fashion_f
![]()
Сега спя с една много сладка дълга блузка.Тя е кремав цвят с две бели облачета.Попринцип лятото спя така ,а зимата с пижама или нощница :P
гола
С тениска.![]()
с няква широка тениска и боксерки![]()
Чуйте звуците на филмирващата мелодия! Откажете се от ебавките които мислите да направите с други като мен! Почувствайте агресията която се излива върху вас!
Emi poprincip si imam edni kusi pantalonki i teniska s koito spq prez lqtoto, osven kogato ne mi e mn toplo i togava spq po pra6ki i teniska.Kogato ve4e stane malko po hladno vremeto si spq s pijamka.![]()