- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mneniq
hrumna mi edna temichka ...
SPORED VAS MOMCHETATA ZA KAKVO SA PO -PODHODQSHTI - ZA GADJETA ILI ZA PRIATELI? dali edno momche ako e losho gadje tova moje da znachi che e i losh priatel sled kato skasa s gadjeto si? kakvo mislite
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
mislq 4e vaprosa ti e baq dalag
a pak ina4e to mnogo si zavisi ot mom4eto
ama kak moje6 da gi razdeli6 da kaje6 4e ne stafat za gaje a pak za fr da? ili pak obratnoto malko mi e stranno
6ot za tebe moje da ne stafa za gaje no za nekoe dr momi4e da
tova e dosta otnositelno...
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
по принцип рядко се намират момчета, които да са добрия приятели. познати под път и над път, но истински приятели е малко по-трудно да намериш. а когато решиш да си хванеш гадже просто избор до шията![]()
Za poreden pyt shte kaja che ne mojem da gi slagame pod obsht znamenatel zashtoto vsqko momche si e razlichno.. No smqtam che ako mi e bil gadje.. nikoga nqma da moje da mi byde priatel.. Prosto nqma da stane.. dobar poznat - da.. no priatel.. nikoga! No pyk edno momche moje da ti byde priatel .. do edna granica (bez nikakvi po specialni chuvstva).. koqto i dvamate si spazvate.. i tova priatelstvo moje da byde mnogo zdravo i dylgo.. Ot opit znam che na momche moje da se razchita mnogo poveche otkolkoto na momiche..![]()
Mn zavisi ot mom4eto.No spored mom4etata sa mn po-dobri priqteli ot momi4etata i na tqh moje da se raz4ita.No sa6o i sled kato si bil gadje s nqkoe mom4e, to moje da ti e priqtel.Zavisi i ot vruzkata[img][/img]
emi spored mene momchetata sa po-dobri priqteli otkolkoto gadjeta!primerno nai-dobriq mi priqtel...me obicha adski mnogo (kazval mi go e a i si lichi) no ne moje da se dyrji kato gadje s priqtelkata si...mnogo e sramejliv, no s priqtelkata si t.e. AZ se dyrji strahotno!MOMCHETATA SA PO-DOBRI PRIQTELI OT KOLKOTO GADJETA! :}Първоначално написано от yo-ma-nigga
Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!
OPredeleno ne mislq, 4e ako nqkoi te zareje zna4i ne stava za priqtel. Vseki si e individualen, s edni se razbirame po-dobre otkolkoto sas drugi.Първоначално написано от yo-ma-nigga
дам и аз така мисля =D>Първоначално написано от Nadelina
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
според мен и за двете стават,защото имам няколко френд момчета и са ми мн добри споделям си всичко с тях и те МАЙ ме разбират,даже им казвам неща който не ги казвам на една мн добра френд
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Според мене ако едно момче е лошо гадже,може да е страхотен приятел!Първоначално написано от yo-ma-nigga
Otgovorut shte e mnogo otnositelen. Ima razlichni hora, razlichni harakteri. Vseki chovek e razlichen. Spored men momchetata mogat da budat mnogo dobri priqteli, ponqkoga po-dobri i ot momichetata. Obache tova, che edno momche e dobur priqtel ne oznachava, che e i dobro gadje i obratnoto, che ako ne stava z priqtel, znachi ne stava i za gadje. Mnogo zavisi ot samiqt chovek.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Отговорът с който съм напълно съгласенПървоначално написано от anito.sl
![]()
Първоначално написано от maybelline
![]()
Любовта е по-силна от всичко
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от anito.sl
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Ако успееш да си намериш приятел момче ще си направила нещо наистина голямо.В тях няма завистта на момичетата,честни са и по този начин може да се разбере до някаква стпен какво им се варти в главичките на тези гадинки![]()
Точно така =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?